Το video της Sia για το νέο της single, «Move Your Body», μας μεταφέρει πίσω στα 80’s.

Η Sia καλεί να κουνήσουμε το σώμα μας στο ρυθμό του νέου της single!

Η καινούρια και έβδομη δισκογραφική δουλειά της με γενικό τίτλο «This Is Acting» μας έφερε επαφή με τη διεθνή σαρωτική επιτυχία «Cheap Thrills», με τη συμμετοχή του Sean Paul.

Το «Cheap Thrills» έχει αγκαλιαστεί και από τους Έλληνες ακροατές, μιας και παραμένει σταθερά στην κορυφαία τριάδα του διεθνούς ραδιοφωνικού airplay στη χώρα μας από την άνοιξη του 2016, ενώ απέκτησε θέση και στα τραγούδια με τις περισσότερες μεταδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Η Sia συμμετέχει σε άλλο ένα soundtrack
με το «Angel By The Wings»

Στο ίδιο άλμπουμ περιεχόταν και το «Alive», ένα τραγούδι που η 41χρονη τραγουδίστρια και hit-maker έγραψε από κοινού με την Adele.

Το προηγούμενο φθινόπωρο, η Sia κυκλοφόρησε από τις Monkey Puzzle και RCA / Sony Music την deluxe έκδοση του «This Is Acting», συμπεριλαμβάνοντας στο tracklist έξι επιπλέον νέα singles.

Ανάμεσά τους είναι και το «The Greatest» με τη συνδρομή του Kendrick Lamar στα φωνητικά.

«Your body is poetry»

Ενόσω η Sia (όπως και αρκετοί άλλοι καλλιτέχνες) αναμένει σε λίγες εβδομάδες τα αποτέλεσματα των 59ων βραβείων Grammy, όπου είναι υποψήφια σε τρεις κατηγορίες, αποφασίζει να… «κουνήσει το σώμα της» στο ρυθμό του επόμενού της single.

Το «Move Your Body» είχε προταθεί αρχικά στη Shakira, η οποία όμως το απέρριψε. Εν τέλει, το τραγούδι ερμηνεύτηκε από την ίδια τη Sia. Ακούγοντας βέβαια τώρα το τραγούδι, είναι αλήθεια ότι η φωνή της Αυστραλής μουσικού θυμίζει σε πολλά σημεία την Κολομβιανή αστέρα!

Το video του «Move Your Body» τοποθετείται στο φωτογραφικό στούντιο ενός αμερικανικού εμπορικού κέντρου του 1987, με ένα μικρό κορίτσι που φορά την αναγνωρίσιμη δίχρωμη περούκα της Sia να παρεμβαίνει σε κάθε φωτογράφηση.

Το χαρακτηριστικό και… αλήστου μνήμης στιλ των 80’s είναι ολοφάνερο, προχωρώντας μερικές δεκαετίας μετά τα 50’s του «Cheap Thrills»:

Αφήστε το σχόλιό σας