Η Sia εφιστά την προσοχή των ακροατών στον αγώνα κατά του ιού HIV με ένα τραγούδι – κάλεσμα λύτρωσης.

Στη μάχη κατά του HIV τάσσεται η Sia, συνεισφέροντας με το ταλέντο της.

Η Αυστραλιανή με την αινιγματική και μυστηριώδη σκηνική παρουσία έχει προσφέρει μεγάλες επιτυχίες στο διεθνές κοινό τόσο από το πόστο της τραγουδίστριας («Cheap Thrills», «Titanium», «Chandelier», «Greatest», «Elastic Heart» κ.ά.) όσο και από αυτό της τραγουδοποιού σε συνεργασία με τρίτους διάσημους καλλιτέχνες (Rihanna, Beyoncé, Katy Perry, Britney Spears, Eminem κ.ά.).

Το επόμενο τραγούδι της Sia στέκεται αφορμή ώστε να προσφερθούν ξανά το αστείρευτα προσόντα της ως καλλιτέχνης σε έναν ανθρωπιστικό σκοπό, συμπράττοντας ταυτόχρονα με δύο αστέρες του Hollywood.

Ένα single – κάλεσμα λύτρωσης τιτλοφορούμενο «Free Me» αφιερώνεται στον αγώνα κατά του ιού του HIV, με τη Zoe Saldana («Avatar», «Star Trek», «The Terminal») να πρωταγωνιστεί στο συγκλονιστικό video clip και την Julianne Moore («The Hunger Games», «Jurassic Park») να διατηρεί ρόλο αφηγήτριας.

Στο σενάριο, η Zoe Saldana υποδύεται την έγκυο που έχει πληροφορηθεί ότι είναι οροθετική και εξωτερικεύει τα συναισθήματά στη σύγκρουση αυτή που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες στον πλανήτη. Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Blake Martin.

Ο ιός του HIV / AIDS είναι η Νο1 αιτία θανάτου γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία διεθνώς. «Ο ιός του HIV μας αγγίζει όλους και πολλές εγκύους σε όλο τον κόσμο», τόνισε η Sia αναφορικά με την καμπάνια.

Όλα τα έσοδα που θα προέλθουν από το τραγούδι θα διατεθούν στη δράση «#endHIV» του αμερικανικού ιδρύματος «Abzyme Researh Foundation», η οποία στηρίζει τη δημιουργία εμβολίων για κλινικές δοκιμές.

 

Αφήστε το σχόλιό σας