Σε μια ξεχωριστή βραδιά, στο Mansion Club, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιουλίου, το “Show Me Love: The 6th Anniversary Party” σε συνεργασία με την Down2Earth Records. Το πιο επιτυχημένο event της χώρας γιόρτασε τα 6 χρόνια επιτυχίας.

Ο Johnny Gerontakis, ο ιδρυτής των “Show Me Love” parties ξεσήκωσε το κοινό για μια ακόμα φορά, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους fans που παρευρέθηκαν παίζοντας edm και electro επιτυχίες. Ο κορυφαίος DJ παρουσίασε επίσης και το νέο του track το οποίο είναι σε συνεργασία με τον Investo, ο οποίος για πρώτη φορά έπαιξε μπροστά στο Αθηναικό κοινό και ήταν ο special guest της βραδιάς. Ο ανερχόμενος DJ και παραγωγός βρέθηκε στο studio με τον Johnny Gerontakis τις προηγούμενες εβδομάδες και δημιούργησαν το τραγούδι με τίτλο “Hools”. Το set του Investo περιελάμβανε EDM και progressive house tracks όπως επίσης για τους τυχερούς που ήταν στο club έπαιξε και ένα μικρό απόσπασμα από το πολύ-αναμενόμενο debut single του. Την βραδιά άνοιξαν οι DJs των “Show Me Love” parties, Kid Angelo και Zenn.

Στο Mansion club βρέθηκε ο πολύ γνωστός σκηνοθέτης Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, ο παραγωγός μεγάλων επιτυχιών Claydee, ο Angel Stoxx και ο Drew μεταξύ άλλων.

Τα “Show Me Love” parties συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία και εκτός από το οτι θα βρεθούν στην σκηνή του Dreamland, θα παίξουν και σε Σαντορίνη, Μύκονο, Ρόδο, Ίο και αλλού.

Photos by 2nait.com

Αφήστε το σχόλιό σας