Τους χωρίζει ο Ειρηνικός, αλλά θα τους ενώσει η μουσική.

Πόσο πιθανό είναι να συνεργαστεί ο Shawn Mendes με τους BTS, φέρνοντας κοντά τον Καναδά με τη Νότιο Κορέα;

Ο 19χρονος τραγουδιστής μίλησε για αυτό το ενδεχόμενο σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό του Τορόντο και υποσχέθηκε ότι «θα συμβεί».

«Στα νεότερα της συνεργασίας, είναι ένα δύσκολο γκρουπ για να βρεθείς μαζί του», είπε στην εκπομπή «The Roz & Mocha Show» του «Kiss 92.5».

«Είναι απασχολημένοι άνθρωποι. Δεν έχω ακόμα στίχους για τη συνεργασία. Θα συμβεί, το υπόσχομαι. Δεν μπορώ να σας δώσω μία ημερομηνία επειδή δεν έχουμε βρεθεί και δεν έχουμε γράψει το τραγούδι ακόμα, αλλά θα συμβεί», υπογράμμισε.

Θα συμβεί «επειδή τους αγαπώ και νομίζω ότι τους αγαπούν και οι θαυμαστές τους», πρόσθεσε ο Shawn Mendes. «Έτσι, το υπόσχομαι.»

Ο νεαρός pop star και το K-Pop συγκρότημα, που σαρώνει στα charts όλου του πλανήτη, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα American Music Awards του 2017, όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για μία μελλοντική συνεργασία σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο κανάλι των BTS στο YouTube.

Τόσο ο Shawn Mendes όσο και οι BTS εξέφραζαν συνεχώς σε διάφορες συνεντεύξεις την επιθυμία τους να συνυπάρξουν δισκογραφικά και είναι γνωστό ότι μία πλευρά θαυμάζει την άλλη.

Οι BTS δεν είναι η μόνη συνεργασία που βρίσκεται στον ορίζοντα για τον Shawn Mendes. Στα τέλη Μαΐου, ο DJ / παραγωγός Zedd είχε επιβεβαιώσει ότι πρόκειται να συμπράξει κι εκείνος με τον Καναδό τραγουδιστή.

Παρ’ όλα αυτά, ίσως είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για τα δύο συγκεκριμένα τραγούδια με τους BTS και τον Zedd, αφού το τρίτο άλμπουμ του Shawn Mendes δεν έχει συμπληρώσει ούτε ένα μήνα κυκλοφορίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας