Στον αγώνα για την ανεμπόδιστη πρόσβαση όλων των παιδιών στην εκπαίδευση συμμετέχει ο Shawn Mendes.

Ο Shawn Mendes συστρατεύεται με το «Global Citizen», το κίνημα κοινωνικής δράσης για μία παγκόσμια γενιά που θέλει να επιλύσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου.

Ο Καναδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ του «Global Citizen», στο Central Park της Νέας Υόρκης, στις 29 Σεπτεμβρίου και ενόψει της συναυλίας συνεχάρη τον πρωθυπουργό του Καναδά, Justin Trudeau, για την προσήλωσή του στο στόχο της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς.

Σε μήνυμα που δημοσίευσε στο Twitter, ο Shawn Mendes ευχαρίστησε τον Justin Trudeau «για την ηγετική πρωτοβουλία του στο ζήτημα της εκπαίδευσης μαζί με την οργάνωση #LeaveNoGirlBehind στην #UNGA2018 (Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ)».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι θα ήθελε να μιλήσει με τον Trudeau για το «πώς μπορεί να διασφαλιστεί ότι όλα τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση».

Νωρίτερα, ο Shawn Mendes ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα συνεργαστεί με την «Global Citizen», την οργάνωση που έχει στόχο να επιστρατεύσει 100 εκατομμύρια ανθρώπους να ενώσουν τις φωνές τους, με στόχο τον τερματισμό της ακραίας φτώχειας έως το 2030, μαζί με μία σειρά άλλων πρωτοβουλιών.

Στην ανάρτηση του 20χρονου τραγουδιστή, επισημαίνεται ότι 264 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο, 130 εκατομμύρια από τα οποία είναι κορίτσια, δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο σχολείο.

Εκτός από τον Shawn Mendes, στην ενότητα του φεστιβάλ «Global Citizen» που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη θα τραγουδήσουν επίσης ο The Weeknd, η Janet Jackson, η Cardi B, η Janelle Monáe και special guest θα είναι ο John Legend.

Παρουσιαστές θα είναι η Deborra-Lee Furness και ο Hugh Jackman.

 

Αφήστε το σχόλιό σας