Αρχική People ShowBiz Ο Shawn Mendes λανσάρει άρωμα με την «υπογραφή» του

Ο Shawn Mendes λανσάρει άρωμα με την «υπογραφή» του

-

Δες και αυτά

Το δικό του άρωμα κυκλοφορεί ο Shawn Mendes, θέλοντας να δημιουργήσει βαθύτερους δεσμούς με το κοινό του.

Όπως κάθε ανερχόμενη διασημότητα, ο Shawn Mendes λανσάρει στην αγορά το δικό του άρωμα.

Το άρωμα θα είναι unisex, δηλαδή θα απευθύνεται και προς τα δύο φύλα και θα ονομάζεται “Shawn Mednes Signature”.

“Ήθελα να δημιουργήσω ένα απόσταγμα που όλοι οι θαυμαστές μου θα μπορούσαν να ταυτιστούν μαζί του και να αγαπήσουν να το χρησιμοποιούν. Πιστεύω πραγματικά ότι ένα διαχρονικό άρωμα δεν πρέπει να είναι αρσενικό ή θηλυκό, έτσι ώστε να μοιάζει με την τέλεια ισορροπία”, τονίζει ο Καναδός τραγουδιστής.

Η διαφημιστική καμπάνια επικεντρώνεται 100% στους οπαδούς του, παρουσιάζοντας “μια μέρα στη ζωή” του . Δε θα είναι υπερπαραγωγή ή κάτι εξαιρετικά δημιουργικό. Ο Shawn Mendes προτιμούσε να κάνει κάτι “πραγματικό και οργανικό”, με τα δικά του λόγια. “Φαίνεται σωστό να βοηθήσω να δείξω πώς να φέρω το άρωμα στη ζωή μέσα από τη δική μου ρουτίνα”, λέει.

Παρεμπιπτόντως, το άρωμα σχεδιάστηκε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της περιοδείας του 19xρονου στον Καναδά, χρονικό διάστημα στην ατζέντα όπου βρίσκεται σε συχνή επαφή με το κοινό.

“Ήθελα να σιγουρευτώ ότι λανσάρω ένα πολύ αντιπροσωπευτικό άρωμα για το πού είμαι τώρα με την καριέρα μου. Βρισκόμασταν στη μέση της περιοδείας δημιουργώντας το άρωμα και ήθελα να σιγουρευτώ ότι οι fans θα μπορούσαν να το αναγνωρίσουν”, καταλήγει.

Δείτε επίσης: Ο Shawn Mendes γυρνά την Ευρώπη
στο video του «There’s Nothing Holdin’ Me Back»

Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας