Ορισμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν νωρίτερα και σε αποκλειστικότητα το νέο άλμπουμ του Shawn Mendes.

Ο Shawn Mendes κάλεσε 15 τυχερούς θαυμαστές του και τους έβαλε να ακούσουν πρώτοι την ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά του, που κυκλοφορεί τις επόμενες ώρες.

Το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του Καναδού τραγουδιστή και τραγουδοποιού αποκαλύπτεται επίσημα την Παρασκευή 25 Μαΐου από την Island Records / Universal Music και φέρει ως τίτλο το όνομά του.

Την Τετάρτη 23 Μαΐου, ο Shawn Mendes διοργάνωσε μία μυστική εκδήλωση στην τοποθεσία όπου ηχογράφησε το νέο δίσκο του, το ειδυλλιακό studio του Woodshed, το οποίο έχει θέα στην ακτογραμμή του Μαλιμπού. Όλοι μαζί κάθισαν και άκουσαν τα νέα τραγούδια που έχει ετοιμάσει ο 19χρονος καλλιτέχνης ο οποίος μάλιστα έκανε και τον ανάλογο σχολιασμό.

Το πρώτο τραγούδι που έβαλε να ακούσουν οι 15 τυχεροί θερμαστές του ήταν το «Nervous» που κυκλοφόρησε την Τετάρτη. «Μιλώντας για άγχος…», είπε γελώντας καθώς πατούσε το play.

Ο Shawn Mendes μίλησε επίσης και για τη συνεργασία του με τον Khalid στο «Youth», ένα τραγούδι που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή των Billboard Music Awards 2018, την Κυριακή 20 Μαΐου. Το δίδυμο είχε επιπλέον τη συνοδεία της χορωδίας του Λυκείου Stoneman Douglas, όπου το Φεβρουάριο έχασαν τη ζωή τους 17 άτομα ύστερα από επίθεση ενόπλου.

«Μου αρέσει αυτή η ιδέα της νεότητας, όχι της ηλικίας μας, όχι να είμαστε εμείς νέοι, αλλά αυτό το πράγμα που υπάρχει μέσα μας και μας κάνει να νομίζουμε ότι ο κόσμος είναι καταπληκτικός», είπε ο Shawn Mendes για την πηγή έμπνευσης πίσω από το τραγούδι.

«Αυτός ο παιδικός φακός που σε κάνει να ξυπνάς και να νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Και σε κάθε περίπτωση που συμβαίνει ένα από αυτά τα γεγονότα, ένα από αυτά τα τρομερά πράγματα, αυτή η νεότητα απομακρύνεται από μέσα μας λίγο περισσότερο», πρόσθεσε αναφερόμενος στις ένοπλες επιθέσεις.

Οι 15 τυχεροί θαυμαστές άκουσαν φυσικά και τα υπόλοιπα ακυκλοφόρητα τραγούδια του δίσκου, για τα οποία υπόλοιπα πρέπει να περιμένουμε μερικές ώρες ακόμη.

Αφήστε το σχόλιό σας