Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Ο Shawn Mendes και ο Niall Horan επιβεβαιώνουν ότι θα συνεργαστούν

Ο Shawn Mendes και ο Niall Horan επιβεβαιώνουν ότι θα συνεργαστούν

-

Δες και αυτά

Οι δύο τραγουδιστές δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν το επόμενο βήμα για την πραγματοποίηση της πολυαναμενόμενης συνεργασίας τους, που είχε μείνει σε επίπεδο συζητήσεων.

Το ενδεχόμενο συνεργασίας του Shawn Mendes και του Niall Horan συζητείται από τα τέλη του 2016.

Οι δύο νεαροί τραγουδιστές διατηρούν μία στενή φιλία που ίσως έχει έρθει η ώρα να επισφραγιστεί δισκογραφικά. Οι φήμες αναζωπυρώθηκαν όταν ένας χρήστης του Twitter ρώτησε το πρώην μέλος των One Direction εάν σχεδιάζει τελικά να δουλέψει μαζί με τον Καναδό τραγουδιστή σε κάποιο τραγούδι.

«Πρόκειται να το προσπαθήσουμε», υποσχέθηκε ο Niall Horan στην απάντηση που έδωσε. Ο Shawn Mendes ακολούθησε γράφοντας κι εκείνος το ίδιο, με τον Ιρλανδό τραγουδιστή να σχολιάζει: «Ας το κάνουμε τότε.»

Τα δύο αγόρια είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά στα παρασκήνια των American Music Awards του 2016. και στα καμαρίνια τραγούδησαν μαζί το «Mercy» του Shawn Mendes.

Ο Καναδός είχε δηλώσει τότε: «Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του (με τον Niall Horan) πρόσφατα και σίγουρα πρόκειται να γράψουμε μαζί (ένα τραγούδι). Θα πάμε στο στούντιο αμέσως μόλις μπορέσουμε να ενώσουμε τα προγράμματά μας και να δούμε τι θα καταστρώσουμε.»

Μετά τα νεότερα για τη συνεργασία με τον Shawn Mendes, ο Niall Horan συναντά δισκογραφικά άλλο ένα φιλικό του πρόσωπο, την Julia Michaels.

Ο 25χρονος τραγουδιστής συμμετέχει στο τραγούδι «What A Time» από το καινούργιο EP «Inner Monologue Part 1» της Julia Michaels, που κυκλοφορεί στις 25 Ιανουαρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας