Ο Shawn Mendes συναντήθηκε με τον Niall Horan για να συζητήσουν τη συνεργασία τους.

Ο Shawn Mendes και ο Niall Horan, δύο νεαροί τραγουδιστές που έχουν αναδειχθεί ως εφηβικά είδωλα, ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ο πρώτος, ερχόμενος από τον Καναδά, κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «Illuminate» κατακτώντας την πρωτιά του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα διάθεσής του στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τον δεύτερο, Ιρλανδό στην καταγωγή, τον γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο δημοφιλέστατο boy band των One Direction, το οποίο εισήλθε σε καθεστώς «παύσης» της δράσης του. Το παρθενικό προσωπικό τραγούδι του με τίτλο «This Town» κυκλοφόρησε και αυτό την ίδια περίοδο.

Ο Shawn Mendes και ο Niall Horan συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο για να γνωριστούν καλύτερα και να μιλήσουν στενότερα για όσα έχουν να μοιραστούν. Και αυτά δεν είναι άλλα από τα τραγούδια που θα ετοιμάσουν μαζί.

«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του (με τον Niall) πρόσφατα και οπωσδήποτε πρόκειται να γράψουμε μαζί (τραγούδια). Θα πάμε στο στούντιο μόλις μπορέσουμε να ταιριάξουμε τα ημερολόγιά μας και να δούμε σε τι θα καταλήξουμε.», δήλωσε ο Shawn Mendes.

Οι δύο τραγουδιστές δημοσίευσαν στιγμιότυπα από την επαφή που είχαν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ο 18χρονος Mendes ανήρτησε ένα video όπου τραγουδά μαζί με τον Horan το δικό του «Mercy»:

View this post on Instagram

@niallhoran is a lad

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Και ο 23χρονος Horan «ανέβασε» μία κοινή φωτογραφία τους:

Αφήστε το σχόλιό σας