Η νεολαία στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα.

Ο Shawn Mendes οπτικοποιεί τη συνεργασία του με τον Khalid στο «Youth».

Το «Youth» συμπεριλαμβάνεται στο τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Καναδού καλλιτέχνη, το οποίο κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Μάιο από την Island Records / Universal Music, φέροντας ως τίτλο το όνομά του.

Ο δίσκος έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, καθιστώντας τον 20χρονο pop star τον τρίτο νεαρότερο καλλιτέχνη που έχει κατακτήσει τουλάχιστον τρεις φορές την κορυφή στις ΗΠΑ.

Το video clip του «Youth» δημιουργεί την πλατφόρμα για να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε τους διαφορετικούς και ταλαντούχους νέους που βρίσκονται ανάμεσά μας.

Το σενάριο συνυπογράφουν οι Emma Gonzalez και David Hogg, μαθητές του Λυκείου «Marjory Stoneman Douglas» στο Parkland της Φλόριντα, όπου στις 14 Φεβρουαρίου ένας ένοπλος πρώην μαθητής άνοιξε πυρ και σκότωσε 17 άτομα, μαθητές και προσωπικό.

Τη σκηνοθεσία έχουν επιμεληθεί οι Anthony Mandler, Larry Jackson, Shawn Mendes και Khalid.

Στο video clip του «Youth» πρωταγωνιστούν ο Shawn Mendes με τον Khalid, καθώς και τριάντα διαφορετικοί νέοι, μεταξύ των οποίων είναι ακτιβιστές, ζωγράφοι, χορευτές, επιζώντες ένοπλων επιθέσεων, μουσικές ιδιοφυΐες και πολλοί ακόμη. Οι ηλικίες τους κυμαίνονται από τα 11 έως τα 21 έτη.

Το σκηνικό ολοκληρώνουν εκπληκτικά πλάνα της Νέας Υόρκης, όπως και ένα γλυπτό του Αμερικανού καλλιτέχνη Daniel Arsham.

Αρχική έμπνευση για τη δημιουργία του «Youth» ήταν η τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου 2017, με τραγικό απολογισμό 22 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

«Όταν συναντηθούμε, πρέπει να κάνουμε μία δήλωση, πρέπει να κινηθούμε, πρέπει να γράψουμε γι’ αυτό που συμβαίνουν στη ζωή και πώς νιώθουν οι νέοι», ήταν το μήνυμα που είχε στείλει τότε ο Shawn Mendes στον Khalid.

«Έχουμε τη φωνή να το κάνουμε.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας