Οι ποδοσφαιριστές της Πορτογαλίας θα έχουν στο Μουντιάλ τον Shawn Mendes να τους εμψυχώνει με το «In My Blood».

Ο Shawn Mendes τιμά τις πορτογαλικές ρίζες του, καθώς ο πατέρας του κατάγεται από το Αλγκάρβε, ανανεώνοντας το «In My Blood» ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018.

Το τραγούδι, το οποίο έχει ανέβει έως το Νο 11 στο αμερικανικό «Billboard Hot 100», επιλέχθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας προκειμένου να συνοδεύσει και να εμψυχώσει την εθνική ομάδα της χώρας στα γήπεδα της Ρωσίας.

Πλέον έχουν προστεθεί στίχοι και στα πορτογαλικά, οι οποίοι διακατέχονται από νικητήριο πνεύμα: «Θα πιστέψω αυτό που πρόκειται να καταφέρουμε, αυτό που πρόκειται να κατακτήσουμε», τραγουδά ο Shawn Mendes. «Είμαστε η Πορτογαλία. Μία μόνο φωνή και καρδιά.»

Δοθείσης της ευκαιρίας, ο 19χρονος τραγουδιστής εξέφρασε τον θαυμασμό του για έναν μεγάλο αστέρα του ποδοσφαίρου.

«Ακολουθώ (ως ομάδες) την Πορτογαλία και την Αγγλία εξαιτίας των γονιών μου, που κατάγονται από αυτές τις δύο χώρες», εξηγεί. «Στο παγκόσμιο κύπελλο πάντα υποστηρίζω την Πορτογαλία και τον Cristiano Ronaldo, ο οποίος είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και πιθανώς μία από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις μου.»

Το ανανεωμένο «In My Blood» διαθέτει και το αντίστοιχο video clip που βάζει στο κλίμα για το Μουντιάλ, με στιγμιότυπα από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της πορτογαλικής εθνικής ομάδας.

Η πρωτότυπη έκδοση του «In My Blood» συμπεριλαμβάνεται στον τρίτο προσωπικό δίσκο του Shawn Mendes, με τίτλο το όνομά του, ο οποίος κυκλοφόρησε στα τέλη Μαΐου και έκανε θριαμβευτικό ντεμπούτο στην πρώτη θέση του «Billboard 200».

 

Αφήστε το σχόλιό σας