Το νέο τραγούδι του Shawn Mendes είναι πιο κοντά από ποτέ και προμηνύει τον τρίτο προσωπικό δίσκο του.

Ο Shawn Mendes προμηνύει τη δισκογραφική του επάνοδο.

Ο Καναδός αστέρας συνεργάζεται με το Spotify, το οποίο ανάρτησε στους πολύβουους δρόμους της Νέας Υόρκης μία γιγάντια (ηλεκτρονική) διαφημιστική πινακίδα με το όνομα, τη φωτογραφία του και τη φράση «έρχεται σύντομα», που υποδεικνύει ότι μία ολοκαίνουρια κυκλοφορία είναι καθ’ οδόν.

Λίγο αργότερα, ο Shawn Mendes δημοσίευσε μία αινιγματική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναγράφονται οι ημερομηνίες 22 Μαρτίου και 23 Μαρτίου.

Λογικά, θα πρέπει να περιμένουμε για την ανακοίνωση ενός νέου τραγουδιού και αμέσως για την κυκλοφορία του, για το οποίο δε γνωρίζουμε πολλά. Το κλίμα μυστηρίου εντείνουν άλλες δύο κενές φωτογραφίες, σε μπεζ και κοραλί χρώμα, που ίσως είναι το «κλειδί» για όσα θα ακολουθήσουν.

Επιπλέον, ο 19χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός άλλαξε την εικόνα του προφίλ του σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και έβαλε ένα σχέδιο με δύο τριαντάφυλλα, ένα άσπρο και ένα κόκκινο, μαζί με τα άνθη τους.

Κατά τη διάρκεια του 2018, ο Shawn Mendes έχει κάνει πολλές φορές στο τρίτο προσωπικό άλμπουμ του, λέγοντας ότι βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης και πως ανυπομονεί να επιστρέψει.

Ο δεύτερος δίσκος του Shawn Mendes, με τίτλο «Illuminate», κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2016 από την Island Records / Universal Music για να κάνει ντεμπούτο στην κορυφή του αμερικανικού «Billboard 200», όπως είχε πράξει και το παρθενικό «Handwritten» το 2015.

Τον προηγούμενο Νοέμβριο, έγινε διαθέσιμη η ζωντανή ηχογράφηση του «MTV Unplugged», από τη μοναδική συναυλία για την αναβίωση της ομώνυμης τηλεοπτικής εκπομπής.

Αφήστε το σχόλιό σας