Πριν οι δύο προκριθέντες ομάδες βγουν στο γήπεδο για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας στις 13 Ιουλίου, όπως συνηθίζεται από την FIFA  θα δούμε την τελετή λήξης του μεγάλου αθλητικού γεγονότος για να ζεσταθούν για τα καλά οι οπαδοί.

Οι διοργανωτές αποκάλυψαν πως στην τελετή λήξης του Μουντιάλ θα τραγουδήσουν η Shakira, ο Santana και ο Wyclef, αλλά και οι Βραζιλιάνοι αστέρες, Carlinhos Brown, Alexandre Pires και η Ivete Sangaloto.

Η Shakira, που θα κάνει την τρίτη συνεχόμενη εμφάνισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο από το 2006, θα τραγουδήσει το «La La La (Brazil 2014)» μαζί με τον Brown, ενώ οι Santana, Wyclef και Pires θα τραγουδήσουν το «Dar Um Jeito (We Will Find a Way)» , που είναι και ο επίσημος ύμνος για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Sangaloto και ο Pires θα προσθέσουν  ένα medley με Βραζιλιάνικους ήχους.

Στην τελετή έναρξης του  Μουντιάλ της Βραζιλίας τραγούδησαν η sexy Jennifer Lopez μαζί με τον Pitbull και τη Claudia Leitte, στους ήχους του “We Are One (Ole Ola)” βγαίνοντας μέσα από μια μεγάλη μεταλλική μπάλα. Θυμηθείτε τι έγινε με ένα κλικ εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας