Τα παρασκήνια του video clip που έδωσε εικόνα στο «Me Enamoré», στο οποίο εμφανίζεται και ο Gerard Piqué, αποκαλύπτει η Shakira.

Η Shakira μας βάζει στα παρασκήνια του video clip για το «Me Enamoré».

Το «Me Enamoré» επέκτεινε το εντυπωσιακό σερί επιτυχιών της Κολομβιανής τραγουδίστριας που περιλαμβάνει smash hit όπως το «Chantaje» με τον Maluma που αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της λαμπερής καριέρας της, το «Deja Vu» με τον Prince Royce και το «La Bicicleta» με τον Carlos Vives.

Πρόκειται για ένα ακόμη ισπανόφωνο με τίτλο που σημαίνει «Ερωτεύτηκα». Έχει γραφτεί από την ίδια τη Shakira σε παραγωγή του Rayito (Ricky Martin, Julio Iglesias κ.α.) και συμπαραγωγή των «Rude Boyz», συνεργατών της στο «Chantaje».

Το «Me Enamoré» αναμειγνύει άψογα την up-tempo pop με τη reggaeton, ήχοι περιβεβλημένοι από τη δυναμική και παγκοσμίως αναγνωρίσιμη φωνή της Shakira

Το single αποτέλεσε τον τελευταίο προπομπό πριν την άφιξη του νέου άλμπουμ της «Shak» με γενικό τίτλο «El Dorado» (ακούστε το ολόκληρο εδώ). Ο δίσκος κυκλοφορεί από τα τέλη Μαΐου από τη Sony Music Latin περιέχοντας 13 τραγούδια, επί το πλείστον ισπανόφωνα.

Στο «Me Enamoré» η Shakira διηγείται τον έρωτά της με τον Gerard Piqué, μιλώντας για το πώς ένιωσε την πρώτη φορά που συνάντησε το σύζυγό της. Η ιδιαιτερότητα του video clip είναι ότι συμμετέχει ο διάσημος Ισπανός ποδοσφαιριστής, καθώς βλέπουμε τη ζωή του με την γοητευτική τραγουδίστρια μέσα από τα μάτια του, ενώ στο τέλος εμφανίζεται αυτοπροσώπως.

Παρακολουθήστε τα παρασκήνια από το video clip του «Me Enamoré» παρακάτω:

Δείτε επίσης: Η Shakira και ο Gerard Piqué
δηλώνουν ερωτευμένοι στο video του «Me Enamoré»

Shakira - Me Enamore (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας