Τις καλύτερες επιδόσεις από κάθε άλλον καλλιτέχνη λατινικής καταγωγής σημειώνει στο YouTube η Shakira.

Η Shakira «σπάει» το ρεκόρ των Λατίνων καλλιτεχνών στο YouTube!

Η Κολομβιανή  τραγουδίστρια συνεχίζει να κάνει  θραύση. Το κανάλι της στην πλατφόρμα Youtube έχει φτάσει στο ορόσημο των δέκα δισεκατομμυρίων προβολών. Με αυτόν τον αριθμό, γίνεται η πρώτη φωνή λατινικής προέλευσης που επιτυγχάνει αυτό το κατόρθωμα.

Στο παρελθόν μόνο τέσσερις καλλιτέχνες είχαν κατορθώσει να καταρρίψουν την επίδοση: Η Rihanna, ο Justin Bieber, η Katy Perry και η Taylor Swift, με την τετράδα να κατάγεται από το βόρειο τμήμα της αμερικανικής ηπείρου.

Η πιο επιτυχημένη λάτιν τραγουδίστρια στον κόσμο, η Shakira, διαθέτει δύο video clip που έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο επισκέψεων: Το «Waka Waka» (2010) και το super hit «Chantaje» σε συνεργασία με τον Maluma (2016), με 1,4 δισ. «χτυπήματα» το καθένα. Επιπλέον, υπάρχουν δύο videos με πάνω από 800 εκατομμύρια προβολές. Το «La La La» (2014) και το «Can’t Remember To Forget You» (2014), η καυτή συνεργασία με τη Rihanna.

Στα τέλη Μαΐου, η Shakira κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της με τίτλο «El Dorado«, όπου το video clip του «Me Enamoré» έχει συγκεντρώσει πάνω από 150 εκατομμύρια views.

Δείτε επίσης:
Ο καινούριος δίσκος της Shakira ξεπερνά το μισό δισεκατομμύριο

Shakira - El Dorado (photos) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας