Νέο video για τη Shakira: «La La La (Brazil 2014)» με πρωταγωνιστές τον σύζυγό της Ζεράρ Πικέ τον Λιονέλ Μέσι και άλλους αστέρες της μπάλας, αλλά και ο γιος του ζευγαριού, Μίλαν.

Πριν από λίγες μέρες σας είχαμε παρουσιάσει το video του Dare (La La La), νέο single της Shakira από το νέο ομώνυμο άλμπουμ της. Η Λατίνα τραγουδίστρια δεν ήταν όμως ικανοποιημένη και έτσι κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση (με ένα νέο video) από το τραγούδι που βρίσκουμε στο soudtrack του Μουντιάλ της Βραζιλίας 2014.

Το τραγούδι επονομάστηκε σε «La La La (Brazil 2014)» και σε αυτό συμμετέχει και ο Carlinhos Brown, Βραζιλιάνος καλλιτέχνης που θεωρείται ο πατέρας της samba -reggae.

Πρωταγωνιστές στο video του «La La La (Brazil 2014)» εκτός από την Shakira, είναι ο γιος της Μίλαν και διάσημοι αστέρες της μπάλας, όπως οι Μέσι, Φαλκάο, Φάμπρεγκας, Αγουέρο, Νεϊμάρ, Πικέ, Αμπιντάλ, οι οποίοι δίνουν τον δικό τους τόνο.

Δείτε video και τη Shakira να κάνει κοντρόλ με το στήθος και με το πόδι, γκελάκια με το κεφάλι, και γενικά να δείχνει πως το χει με τη μπάλα…

Αφήστε το σχόλιό σας