Δύο Κολομβιανοί αστέρες, η Shakira και ο Maluma, τραγουδούν για πρώτη φορά μαζί.

Η Shakira συναντά τον Maluma για να συνεχίσει να λικνίζεται σε ισπανόφωνους ρυθμούς.

Μετά την πρώτη συνεργασία στη λαμπερή καριέρα της με Κολομβιανό καλλιτέχνη και συγκεκριμένα με τον διάσημο Carlos Vives στο «La Bicicleta» την περασμένη άνοιξη, η Λατίνα σταρ συμπράττει με έναν ακόμη δημοφιλή τραγουδιστή με τον οποίο μοιράζεται την ίδια καταγωγή.

Ο Maluma ασκείται στο πεδίο της reggaeton μουσικής, σημειώνοντας επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα του, την Κολομβία, αλλά και στη Λατινική Αμερική.

Οι δύο Κολομβιανοί τραγουδιστές έρχονται κοντά χάρη σε ένα νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει τόσο σε ισπανόφωνη όσο και σε αγγλόφωνη εκδοχή. Η πρώτη έχει τον τίτλο «Chantaje» και μόλις βγήκε στον αέρα. Η έκδοση με τους αγγλικούς στίχους ονομάζεται «Blackmail» και θα αποκαλυφθεί στην πορεία.

Πριν γίνει πραγματικότητα αυτή η συνάντηση, ο Maluma είχε συμμετάσχει στο remix του «La Bicicleta», δίνοντας μία πρόγευση όσων θα ακολουθούσαν. Το πρωτότυπο κομμάτι του «La Bicicleta», μάλιστα, είχε “χτυπήσει” την κορυφή των Latin Pop τραγουδιών στις Η.Π.Α., όπως επίσης το νούμερο ένα της Ισπανίας και διάφορων νοτιοαμερικανικών χωρών.

Όσον αφορά τον επόμενο ολοκληρωμένο δίσκο της, το “διάλειμμα” της Shakira για να αφοσιωθεί στο σύζυγό της, τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή Gerard Pique και στα δύο παιδιά τους, φαίνεται πως ολοκληρώνεται.

Στις αρχές της χρονιάς, η 39χρονη σαγηνευτική τραγουδίστρια είχε επιβεβαιώσει ότι θα άρχιζε σύντομα τις σχετικές διεργασίες για τη δουλειά που θα διαδεχθεί εκείνο το άλμπουμ που έφερε ως τίτλο το όνομά της και μας προσέφερε ένα καυτό ντουέτο με τη Rihanna στο «Can’t Remember To Forget You».

Αφήστε το σχόλιό σας