Η Shakira δεν έχει θεραπευθεί πλήρως από τον τραυματισμό στις φωνητικές χορδές και ως εκ τούτου, παρατείνει την αποχή από το μικρόφωνο και τη σκηνή.

Τα δυσάρεστα νέα συνεχίζονται για τη Shakira. Η έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας «El Dorado Tour» αναβάλλεται ξανά και μεταφέρεται για τον Ιούνιο του 2018.

Τον Νοέμβριο, η Κολομβιανή αστέρας ανακοίνωσε ότι έπρεπε να ματαιώσει το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της, αφού υπέστη αιμορραγία στις φωνητικές χορδές της. Ήταν ήδη σε αφωνία, αλλά αυτό δεν αρκούσε.

«Προς τους αγαπημένους μου οπαδούς και φίλους, ήθελα να γράψω μία ακόμη επιστολή για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εσάς για την ανυπολόγιστη αγάπη και υποστήριξη που μου στείλατες αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.

Με κάνατε να νιώσω ότι η φωνή μου δεν είναι μόνο δική μου, αλλά και δική σας και ότι έχει ένα σκοπό. Υπήρχαν στιγμές που οι προσευχές και τα μηνύματα αγάπης και ενθάρρυνσης μαζί με εκείνα της οικογένειάς μου, ήταν το μόνο πράγμα που ανύψωσε το πνεύμα μου», έγραψε η Shakira σε ένα κείμενο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της.

Shakira - Hit Channel

«Αν και ήλπιζα πολύ να μπορέσω να ανακτήσω τις φωνητικές χορδές μου εγκαίρως για να ξεκινήσω ξανά την περιοδεία τον Ιανουάριο και αφού εξέτασα πολλές επιλογές για το σκοπό αυτό, δέχθηκα ότι αυτός είναι ένας τραυματισμός που χρειάζεται απλώς περισσότερο χρόνο και φροντίδα για να θεραπευθεί», εξηγεί η τραγουδίστρια.

«Νιώθω όλους εσάς που σχεδιάσατε να έρθετε σε αυτές τις συναυλίες και όσους ήταν τόσο υπομονετικοί, καθώς πήρα το χρόνο που χρειάστηκε για να καταλάβω την καλύτερη αντιμετώπισης με τους γιατρούς μου. Ευτυχώς, είμαι τόσο ανακουφισμένη και χαρούμενη που μοιράζομαι ότι θα επιστρέψω τον Ιούνιο του 2018 με την παγκόσμια περιοδεία μου “El Dorado World Tour” στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, με τις ημερομηνίες στη Λατινική Αμερική να ανακοινώνονται σύντομα», ενημέρωσε το κοινό.

Η Shakira πρόσθεσε: «Είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό το show, αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο που έχω κάνει, αφού έχει ένα ρεπερτόριο γεμάτο από συναισθηματικά τραγούδια και συναρπαστικές στιγμές μουσικής και χορού. Πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο! Υπόσχομαι να σας δώσω όλο τον εαυτό μου και ακόμα περισσότερο από το λεπτό που θα ανέβω σε αυτή τη σκηνή. Μετράω τις ημέρες μέχρι την ώρα του show!»

Η διοργανώτρια εταιρεία της περιοδείας, «Live Nation», αναφέρει σε δική της ανακοίνωση ότι «οι γιατροί έχουν αποφασίσει ότι (η Shakira) πρέπει να περάσει τους επόμενους μήνες δουλεύοντας για την ανάρρωση, προκειμένου οι φωνητικές χορδές της να είναι σε άριστη κατάσταση για να περιοδεύσει και ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλλουμε το αμερικανικό σκέλος του “El Dorado World Tour”, που είχε προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2018.»

Η Shakira είναι μία ολόχρυση θεά
στο video clip του «Perro Fiel» με τον Nicky Jam

Shakira - Perro Fiel ft Nicky Jam (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας