«Τα Πιο Μεγάλα Σ’ Αγαπώ» τα λέει ο Νότης Σφακιανάκης και σύντομα θα τα παρουσιάσει οπτικοποιημένα.

Ο Νότης Σφακιανάκης δίνει εικόνα στο νέο τραγούδι του, στο κατώφλι κυκλοφορίας της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Πρόσφατα, ο τραγουδιστής μας είπε «Τα Πιο Μεγάλα Σ’ Αγαπώ», όπως ονομάζεται το νέο του single, σε μουσική του Βασίλη Δαραμούσκα και σε στίχους που γράφει ο Στέλιος Μαργωμένος.

«Τα Πιο Μεγάλα Σ’ Αγαπώ» είναι ο προπομπός του ολοκαίνουριου EP του Νότη Σφακιανάκη με γενικό τίτλο «…κι ο Έρως θεός είναι», το οποίο κυκλοφορεί την Πέμπτη 19 Απριλίου.

Το EP αποτελείται από εφτά άκρως ερωτικά τραγούδια. Είναι ένας δίσκος ύμνος στο «Θεό Έρωτα», που είναι σίγουρο πως θα λατρέψουμε με τις μοναδικές ερμηνείες του Νότη Σφακιανάκη.

Μία ανάσα πριν το Πάσχα, ο Νότης Σφακιανάκης πραγματοποίησε τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του νέου τραγουδιού «Τα Πιο Μεγάλα Σ’ Αγαπώ».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αποκλειστικό υλικό από όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες:

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα ένωσαν τις δυνάμεις του για άλλη μία φορά στη νυχτερινή Αθήνα, τρία χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση και τώρα μεταφέρουν τις εμφανίσεις τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το νυχτερινό κέντρο που θα τους φιλοξενήσει είναι η «Πύλη Αξιού», με την πρεμιέρα τους να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 13 Απριλίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας