Λύνει τη σιωπή του ο Νότης Σφακιανάκης και δίνει τη δική του εκδοχή γα την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ο Νότης Σφακιανάκης απάντησε από σκηνής στο Γιώργο Παπαδόπουλο, με αφορμή την αποχώρηση του τελευταίου από το σχήμα τους στο «Γκάζι Live».

Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το σχήμα του Νότη Σφακιανάκη και της Πάολα στο «Γκάζι Live», αναφέροντας ότι «ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κόψει το δεύτερό μου πρόγραμμα».

Το σχήμα έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για το συμβάν, κατά τη διάρκεια του προγράμματός του.

«Μια αποσαφήνιση λοιπόν γιατί μου χρεώνουν συνέχεια κάτι το οποίο δεν έχω κάνει, κάτι που δεν έχω πει και μου το χρεώνουν και δεν είναι δίκαιο», ανέφερε.

«Αλλά το αντιμετωπίζω πλέον με στωικότητα, δηλαδή με ψυχραιμία, δε γίνεται διαφορετικά με τους ανθρώπους ζεις στην κοινωνία και πρέπει να τους αντιμετωπίζεις έτσι όπως σου συμπεριφέρονται.»

Νότης Σφακιανάκης - Πάολα - Γιώργος Παπαδόπουλος - Γκάζι Live - Hit Channel
Η αφίσα του αρχικού σχήματος.

«Προέκυψε κάτι αυτές τις δύο – τρεις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να ξέρετε, μάλλον οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι αυτό που βλέπετε και ακούτε, αυτό είναι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, ούτε πίσω ούτε δίπλα. Είναι αυτό. Ό,τι σας λέω είναι αυτά», συνέχισε.

«Ψέματα λένε αυτοί που φοβούνται ή αυτοί που θέλουν κάτι να σου κλέψουν. Ούτε να σας κλέψω θέλω κάτι, ούτε φοβάμαι να πω την αλήθεια. Αναλαμβάνω και τις ευθύνες μου», τόνισε.

«Είχαμε κάνει μια συνεργασία με την Πάολα και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει. Η συμφωνία τηρήθηκε επακριβώς. Ό,τι σας λέω όμως, η συμφωνία τηρήθηκε από τη δική μου πλευρά, γιατί εγώ τον επέλεξα, επακριβώς όμως με ευλάβεια», εξήγησε ο Νότης Σφακιανάκης.

«Δεν τον έχω δει ακόμα. Ποτέ δεν τον έχω δει, εκ του φυσικού δηλαδή. Δεν έχουμε μιλήσει. Όλο αυτό που έκανε είναι λάθος του. Θα το καταλάβει κάποια στιγμή. Γιατί όλα στην πορεία τα αντιλαμβανόμαστε», είπε.

Το μήνυμα του Γιώργου Παπαδόπουλου για την αποχώρησή του από το σχήμα

«Και το να κατηγορείς κάποιον, εάν δε διασταυρώσεις αυτά που θεωρείς, αυτά που νομίζεις, είναι πάρα πολύ άδικο, γιατί μπορεί να κάνεις και λάθος. Παίζει και αυτό το σενάριο δηλαδή, του να κάνουμε λάθος.»

«Στην προκειμένη περίπτωση, ο Γιώργος κάνει λάθος. Κατηγορεί άνθρωπο, ο οποίος δεν είναι για να τον κατηγορείς, είναι για να τον αγκαλιάζεις, να τον φιλάς, να τον αγαπάς», σχολίασε ο Νότης Σφακιανάκης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας