Να μην τα παρατήσουμε ποτέ μας παρακινεί ο Sergio T στην καινούρια συνεργασία του με τον Dim Gerrard.

To δυναμικό δίδυμο των Sergio T και Dim Gerrard επανέρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και νέα κυκλοφορία από την Panik Records.

«Never Give Up» με αισιοδοξία και δυναμισμό από ένα παραγωγό και ένα τραγουδιστή που διαγράφουν τη δική τους πορεία με κομμάτια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και τα ραδιόφωνα.

Η αρχή έγινε με το «Don’t Go» που μας σύστησε με τον καλύτερο τρόπο τον Sergio T και τον Dim Gerrard. Το κομμάτι κατάφερε να σκαρφαλώσει στις λίστες των μεγαλύτερων ελληνικών ραδιοφώνων και έδωσε τις καλύτερες συστάσεις για την συνέχεια.

Η συνέχεια δεν άργησε να έρθει με το «Fighting 4 Love» και φυσικά με το «Secret» που διαγράφει με αξιοπρόσεκτη πορεία και καταφέρνει να ταξιδέψει και εκτός συνόρων και να κάνει την εμφάνισή του, ψηλά στις προτιμήσεις, εκτός από τα ελληνικά και σε ραδιόφωνα της γείτονας Τουρκίας. Δυναμική είναι επίσης η παρουσία του κομματιού σε dance συλλογές που κυκλοφόρησαν σε Ελλάδα και Τουρκία ενώ σημαντική είναι η πορεία του στο Shazam όπου το συναντάμε στο top10 στις πολλές πόλεις της Ελλάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ένα χρόνο ακριβώς μετά το «Trick Me», που είναι το επόμενο επιτυχημένο single, και το remix του Sergio T στο «Other People« της LP, που μονοπώλησε το airplay των ελληνικών ραδιοφώνων, έρχεται η ώρα για το single που θα γίνει το soundtrack του καλοκαιριού.

«Never Give Up» και don’t Panik!

Κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας