Αρχική Μουσικά Νέα Rock/Metal music Ο Serge Pizzorno των Kasabian παρουσιάζει το music video του «Nobody Else»

Ο Serge Pizzorno των Kasabian παρουσιάζει το music video του «Nobody Else»

-

Δες και αυτά

Το music video του «Nobody Else» περιγράφει τις διαφορετικές εμπειρίες ανθρώπων σε μία τυπική βρετανική καλοκαιρινή ημέρα.

Ο Serge Pizzorno των Kasabian παρουσιάζει το music video για το single του «Nobody Else».

Ο εγκέφαλος πίσω από τους Kasabian, Serge Pizzorno ή αλλιώς THE S.L.P., παρουσιάζει το ψυχεδελικό βίντεο για το «Nobody Else», το δεύτερο single από το επερχόμενο debut solo album του «The S.L.P.» που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού (30 Αυγούστου).

Το άλμπουμ θα περιέχει συνολικά 11 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και το «Favourites» με τη συμμετοχή της Little Smiz, το οποίο έχει κυκλοφορήσει από το Μάιο.

Σκηνοθετημένο από τον James Whitby σε βρετανικά χωράφια σιταριών, το κωμικά νοσταλγικό music video του «Nobody Else» περιγράφει τις διαφορετικές εμπειρίες ανθρώπων σε μία τυπική βρετανική καλοκαιρινή ημέρα.

Το «Nobody Else» είναι ένα κολλητικό house hit και ένα track που συνοψίζει το δροσερό, χωρίς κανόνες πνεύμα εξερεύνησης του άλμπουμ.

Μιλώντας για το τραγούδι ο Serge δήλωσε: «Ξεκίνησα να μελετάω jazz ακόρντα. Είναι τόσο σημαντικό και αθώο να εξερευνάς και να πειραματίζεσαι όταν κάτι μέσα σου σου λέει ‘θα μπορούσα να το κάνω και αυτό».

Το «Nobody Else» κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records και την Sony Music.

Αφήστε το σχόλιό σας