Ένα μικρό παράπονο της Ariana Grande δημιούργησε ολόκληρο κίνημα στο Twitter.

Η Ariana Grande ανήκει στους διάσημους καλλιτέχνες που είναι πάντα χαμογελαστοί όταν συναντούν απρογραμμάτιστα τους φανατικούς θαυμαστές τους, για τους οποίους τρέφει ιδιαίτερη αγάπη.

Είναι μία από τις περιπτώσεις που θα καθίσουν να φωτογραφηθούν με καθέναν από αυτούς, χωρίς να τους χαλάσει το χατίρι. Για το λόγο αυτό, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της όταν συνειδητοποίησε ότι τα μέλη του κοινού κόβουν τους εαυτούς τους από τις φωτογραφίες που βγάζουν μαζί, για να δημοσιεύσουν τελικά μία φωτογραφία μόνο με εκείνη.

Η 24χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε τον προβληματισμό της σχετικά με αυτή την αρκετά συνηθισμένη πρακτική των οπαδών της, στέλνοντάς τους το ακόλουθο μήνυμα μέσω των λογαριασμών της στα κοινωνικά δίκτυα:

«Λατρεύω να σας συναντώ όλους, με κάνει τόσο χαρούμενη! Αλλά με στεναχωρεί πολύ όταν δε βάζετε τα πρόσωπά σας στις φωτογραφίες ή καλύπτετε τα πρόσωπά σας με emojis ή ζητάτε να μην είστε στις φωτογραφίες», παραπονέθηκε.

«Μου δείχνετε τόση αγάπη άνευ όρων… Αξίζετε να σας δείξω την ίδια καλοσύνη. Μάθετε παρακαλώ να τη δίνετε στον εαυτό σας, να το κάνετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας με τον ίδιο τρόπο», πρόσθεσε η Ariana Grande.

Με αφορμή την εξομολόγηση της νεαρής pop star, οι «Arianators» αντέδρασαν άμεσα και ξεκίνησαν στο Twitter το… κίνημα #SelfiesForAriana, όπου στο συγκεκριμένο hashtag αναρτούν φωτογραφίες με τα δικά τους πρόσωπα.

Το #SelfiesForAriana, μάλιστα, εμφανίστηκε στα κορυφαία θέματα του Twitter ακόμα και στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στις πολυάριθμες δημοσιεύσεις που κατέκλυσαν την πλατφόρμα, υπήρξαν και οι μαρτυρίες πολλών ατόμων για το πώς η Ariana Grande τους έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια απάντησε με την τρυφερή φράση: «Είστε όλοι το φως στη ζωή μου».

Έρχεται ντουέτο από τον Troye Sivan με την Ariana Grande

Troye Sivan - Ariana Grande - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας