Δεν είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα όταν διατηρείς δεσμό με μία διάσημη pop star όπως η Selena Gomez και ο Zedd το έμαθε από πρώτο χέρι.

Η σύντομη αλλά ωραία σχέση του Zedd με τη Selena Gomez δεν ήταν ήσυχες βόλτες για ερωτευμένους, λόγω της τεράστιας φήμης της.

Ο DJ και η αστέρας της pop τροφοδότησαν τις φήμες για ρομαντισμό ανάμεσά τους το 2015. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε συνεργαστεί μαζί του στο «I Want You To Know» και είχε εμφανιστεί στο video clip, δηλώνοντας τότε σε μία ραδιοφωνική συνέντευξη ότι ο Ιούνιος είχε ένα «πράγμα» με τον Zedd, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Anton Zaslavski, και ότι ήταν «ωραίο».

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Billboard» και δημοσιεύτηκε διαδικτυακά, ο Zedd υπενθύμισε την κακή πλευρά του να έχεις σχέση με τη Selena Gomez:

«Οι δημοσιογράφοι καλούσαν τους γονείς μου, άνθρωποι «χάκαραν» τα τηλέφωνα των φίλων μου. Είχα εκνευριστεί. (Μολονότι) ήξερα που έβαζα τον εαυτό μου. Είναι (η Selena Gοmez) ένας από τους πιο πολυσυζυτημένους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά δεν είχα ιδέα πόσο θα άλλαζε τη ζωή μου», σχολίασε.

Ο Zedd δεν ανέφερε εάν σήμερα βγαίνει με άλλο άτομο. Στη συνέχεια, η Selena Gomez πήγε στην αγκαλιά του The Weeknd, με το δεσμό τους να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον από τον Ιανουάριο.

Η Selena Gomez μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό «InStyle» και είπε ότι είναι ευτυχισμένη όσον αφορά την προσωπική ζωή της:

«Δε χρειάζομαι κανέναν από τη (μουσική) βιομηχανία στη ζωή μου για να με κάνει ευτυχισμένη. Είναι σημαντικό για εμένα να αγαπώ και να τιμώ τους φίλους και την οικογένειά μου και να σιγουρευτώ ότι ποτέ δε θα επηρεαστώ από κάποιον. Ήθελα να είμαι σε μία δυνατή στιγμή πριν από λίγα χρόνια και δεν ήμουν.

Προηγουμένως, είχα επηρεαστεί εύκολα και αισθανόμουν ανασφαλής. Θέλεις κάποιον να προσθέσει κάτι στη ζωή σου, όχι να σε ολοκληρώσει, αν αυτό έχει νόημα. Είμαι τυχερή επειδή είναι ο καλύτερος φίλος από οποιοδήποτε άλλον.»

Δείτε επίσης:
Η Selena Gomez πιο εντυπωσιακή από ποτέ
μιλά για τη νοσηλεία της και τον The Weeknd

Selena Gomez - InStyle - September 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας