Τη δύναμή της στα κοινωνικά δίκτυα εκμεταλλεύεται η Selena Gomez, για να τοποθετηθεί υπέρ των ανήλικων μεταναστών.

Η Selena Gomez αποτελεί το χρήστη του Instagram με τους περισσότερους ακολούθους, απαριθμώντας πάνω από 126 εκατομμύρια άτομα.

Με τη συγκεκριμένη ισχυρή επιρροή στη διάθεσή της, η τραγουδίστρια αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσω του λογαριασμού της στην πλατφόρμα υπέρ ενός σοβαρού κοινωνικού ζητήματος.

Η Selena Gomez υπερασπίστηκε το «DACA», ένα πρόγραμμα που θεσπίστηκε από τον Barack Obama το 2012, το οποίο προστατεύει τους ανήλικους μετανάστες από την απέλαση και τους παρέχει διετή ανανεώσιμη άδεια για να φοιτήσουν σε σχολείο και να δουλέψουν.

Ο σημερινός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Donald Trump, έλαβε την απόφαση να καταργήσει το πρόγραμμα.

Αποτελώντας και η ίδια παιδί μεταναστών γονέων, του Μεξικανού Ricardo Gomez και της Ιταλο-Αμερικανίδας Mandy Teefey, η Selena Gomez διαφώνησε ανοιχτά με την ακύρωση του προγράμματος «DACA» και παρότρυνε και τους υπόλοιπους χρήστες να αντιδράσουν.

«Ο ορισμός μου για τον ονειροπόλο είναι κάποιος που σκέφτεται μεγάλα [πράγματα] και πιστεύει οτιδήποτε είναι δυνατό [να επιτευχθεί]. Οι υπέροχοι άνθρωποι που απειλούνται από την ατυχή ακύρωση του “DACA” είναι ακριβώς αυτό. Παρακαλώ καλέστε το Λευκό Οίκο, το τοπικό μέλος του Κογκρέσου και τους Γερουσιαστές της πολιτείας σας για να αφήσετε τη φωνή σας να ακουστεί να υπερασπίζεται το “DACA”!», έγραψε η 25χρονη pop star στην ανάρτησή της στο Instagram.

Επιπλέον, η Selena Gomez παρείχε ένα σύνδεσμο με τον τρόπο που μπορεί το κοινό να επικοινωνήσει με τους εκλεγμένους εκπροσώπους του στον πολιτικό βίο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δείτε επίσης:
Η Selena Gomez, μία γυναίκα που αλλάζει τον κόσμο,
λέει ότι «δύναμη είναι να είσαι ευάλωτος»

Selena Gomez - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας