Η Selena Gomez νοσηλεύθηκε για άλλη μία φορά, έπειτα από δική της ανάγκη και επιλογή.

Διάφορες πηγές επιβεβαιώνουν ότι η Selena Gomez εισήχθη ξανά σε κλινική της Νέας Υόρκης, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και το άγχος.

Το πρόγραμμα διήρκεσε δύο εβδομάδες, αρχής γενομένης από τις 6 Ιανουαρίου και η τραγουδίστρια εστίασε στη θεραπεία τρώγοντας υγιεινά γεύματα, αλλά και κάνοντας pilates και διαλογισμό, σύμφωνα με το «The Blast» που μετέδωσε πρώτο την είδηση.

Η 25χρονη Αμερικανίδα «χρειαζόταν να αποδράσει και να επικεντρωθεί στον εαυτό της χωρίς περισπασπούς», είπε μία άλλη πηγή στο «People» και πρόσθεσε ότι «επέστρεψε νιώθοντας ενδυναμωμένη».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην κλινική, η Selena μπορούσε να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό της και να πηγαινοέρχεται όπως εκείνη επιθυμεί, συνδυάζοντας μάλιστα τη νοσηλεία με επαγγελματικές δουλειές στη Νέα Υόρκη.

Η Selena Gomez ήθελε να επανέλθει στο κέντρο αποκατάστασης αργότερα μέσα στο έτος και ο σύντροφός της, ο Justin Bieber, είναι πλήρως ενήμερος και υποστηρίζει την επιθυμία της να αναζητήσει περαιτέρω θεραπεία.

Το 2013, η αστέρα της pop διαγνώστηκε ότι πάσχει από το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου και έκτοτε δίνει καθημερινή μάχη. Το περασμένο καλοκαίρι, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επιτυχημένη μεταμόσχευση νεφρού και να παραμείνει μακριά από τους προβολείς της διασημότητας για μία μεγάλη περίοδο.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν σκληροί για την τραγουδίστρια. Ύστερα από τη μεταμόσχευση και τις συνεχείς οικογενειακές διαμάχες με αντικείμενο τον Justin Bieber, αποφάσισε να «φροντίσει τον εαυτό της».

Η εμπειρία ήταν θετική και παράλληλα, η Selena Gomez και ο Justin Bieber προσπαθούν να οικοδομήσουν μία φυσιολογική σχέση, σε πιο σοβαρά θεμέλια.

Η Selena Gomez εξομολογείται για τη μεταμόσχευση:
«Τα νεφρά μου είχαν τελειώσει»

Selena Gomez - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας