Ευδιάθετη ήταν η Selena Gomez κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την οπτικοποίηση του «Wolves». Τι συνέβαινε πίσω από τις κάμερες;

Η Selena Gomez μας βάζει στα παρασκήνια από τα γυρίσματα για το video clip του «Wolves», τη συνεργασία με τον Marshmello, τον παραγωγό με τη μυστηριώδη ταυτότητα.

Η 25χρονη τραγουδίστρια παρουσίασε ζωντανά το «Wolves» στα φετινά American Music Awards 2017, σε μία στιγμή που σηματοδότησε την πρώτη της εμφάνιση επί σκηνής έπειτα από ένα χρόνο.

Η σύμπραξη της Selena Gomez με τον Marshmello έχει αναρριχηθεί στην πρώτη θέση των  «Hot / Dance Eletronic Songs» του αμερικανικού «Billboard» και έκανε είσοδο στο Top 20 του «Billboard Hot 100», ενώ έχει φτάσει στο No9 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το single διαθέτει τρεις οπτικοποιήσεις στο YouTube: Το επίσημο video clip που έχει προβληθεί 54,5 εκατομμύρια φορές, το «visualizer» με 73,5 εκατομμύρια προβολές και το «vertical video» με μορφή συνομιλίας μέσω FaceTime, με σχεδόν 11,6 εκατομμύρια επισκέψεις.

Το ατμοσφαιρικό video clip για το «Wolves» έχει σκηνοθετήσει ο υποψήφιος για βραβείο Grammy, Colin Tilley («Wild Thoughts» – DJ Khaled & Rihanna, «Anaconda» – Nicki Minaj, «Slumber Party» – Britney Spears, «Alright» – Kendrick Lamar κ.ά.).

Selena Gomez - Wolves (video clip) - Hit Channel

Με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη, η Selena Gomez προβάλλει ταυτόχρονα την ευαίσθητη και τη δυναμική πλευρά της και λάμπει μέσα σε διάφορα εντυπωσιακά φορέματα.

«Η ιδέα του βίντεο αφορά τη Selena που παρεισφρέει στις εγκαταστάσεις αυτής της κλειστής πισίνας και οι κάμερες ασφαλείας την παρακολουθούν και υπάρχει σχεδόν μία αίσθηση ηδονοβλεψίας σε ολόκληρο το σύνολο, όπου νιώθει ότι παρακολουθείται», εξηγεί ο σκηνοθέτης στην κάμερα.

Προσθέτει ότι η pop star «επιδεικνύει όλα αυτά τα απίστευτα κομμάτια μόδας και νιώθει μεγάλη και όμορφη, ταιριάζοντας εντελώς με την αίσθηση του τραγουδιού.»

«Είναι τόσο μεγάλη διασκέδαση να δουλεύεις με τη Selena. Ήταν τόσο καλή με όλους στο γύρισμα. Όταν μπορείς να δημιουργήσεις ενθουσιασμό σαν αυτό, δημιουργείς έτσι μία ξεχωριστή ημέρα», συμπληρώνει ο Colin Tilley.

Η Selena Gomez σε ένα ατμοσφαιρικό video clip
για το «Wolves» με τον Marshmello

Selena Gomez - Marshmello - Wolves (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας