“Revival” is out

Αναμονή τέλος για τους selenator. Σήμερα 9 Οκτώβρη κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της Selena Gomez, “Revival”, ένα από τα αναμενόμενα της χρονιάς.

The roomie/bae loves me (just for us) 😍 I'm FREAKING OUT. The album is out!!!! Revival!!!!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Της κυκλοφορίας του “Revival” προηγήθηκαν δύο single τα «Good For You» και «Same Old Love».

Διαβάστε εδώ τις αποκαλυπτικές δηλώσεις της Selena Gomez για το πρόβλημα υγείας της.


  1. Revival
  2. Kill Em With Kindness
  3. Hands to Myself
  4. Same Old Love
  5. Sober
  6. Good For You (feat. A$AP Rocky)
  7. Me & the Rhythm 
  8. Survivors
  9. Body Heat
  10. Rise

Deluxe Edition

  1. Me & My Girls
  2. Nobody
  3. Perfect

Αφήστε το σχόλιό σας