Είναι ο Justin Bieber η «πέτρα» του σκανδάλου ανάμεσα στη Selena Gomez και τον The Weeknd; Περνάει κρίση ο δεσμός τους;

Εμφανίστηκαν «σύννεφα» στη σχέση της Selena Gomez και του The Weeknd; Προφανώς, ναι, αν κρίνουμε από την απροσδόκητη κίνηση του Καναδού καλλιτέχνη που έχει δώσει τροφή για σχόλια.

Ο The Weeknd δεν είχε τίποτα να φοβάται μετά από την επανασύνδεση της Selena Gomez με τον Justin Bieber. Αυτό υποστήριζαν στην αρχή τα άτομα του περιβάλλοντός του. Εάν πιστέψουμε τις πληροφορίες που μετέδωσε ο αμερικανικός Τύπος, το πρώην ζευγάρι φέρεται να έχει μία καθαρά φιλική επαφή. Οι φήμες για την επιστροφή του «Jelena», του διδύμου της Justin και της Selena, είχαν εξαφανιστεί εδώ και αρκετό καιρό.

Η 25χρονη τραγουδίστρια φαινόταν ευτυχισμένη στην αγκαλιά του The Weeknd, κατά κόσμον Abel Tesfaye. Το ζευγάρι πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις, είτε στο κόκκινο χαλί είτε σε ρομαντικά ραντεβού.

Παρ’ όλα αυτά, μία απρόσμενη ενέργεια του The Weeknd… πυροδοτεί το σκηνικό και γίνεται αιτία για συζήτηση

Ενώ κανείς δεν το περίμενε, ο 27χρονος καλλιτέχνης σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram όλους τους στενούς συγγενείς της Selena Gomez, ακόμα και τις φίλες της Raquelle, Courtney και Therese, τη μητέρα της Mandy Teefey, καθώς και δύο λογαριασμούς για το ζεύγος που είχαν δημιουργηθεί από θαυμαστές.

Βέβαια, ο The Weeknd συνεχίζει να ακολουθεί κανονικά την ίδια τη Selena Gomez. Τι συμβαίνει με τους δύο διάσημους τραγουδιστές; Βρίσκονται στο χείλος του χωρισμού ή ο Abel ζηλεύει τον ομοεθνή του Justin Bieber;

Διαβάστε ακόμα:  Τι συμβαίνει πραγματικά
μεταξύ του Justin Bieber και της Selena Gomez;

Justin Bieber - Selena Gomez - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας