Η Selena Gomez θυμάται την πρώτη συνάντηση με την Taylor Swift

Η σχέση της Selena Gomez με τον Nick Jonas μπορεί να μην κράτησε, αλλά η φιλία Taylor Swift το έκανε και εξελίχθηκε σε μία από τις δυνατότερες στο μουσικό στερέωμα.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο βρετανικό «KISS FM», η 25χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την πρώτη συνάντηση με τη συνάδελφο και στενή φίλη της, την περίοδο που εκείνη έβγαινε ραντεβού με τον Nick Jonas και η Swift με τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον Joe.

«Ήταν υστερικό», δήλωσε η Selena Gomez, που είχε σχέση με τον Nick Jonas από το 2008 έως το 2010, για τον απίθανο τρόπο με τον οποίο συναντήθηκε με την Taylor Swift. Η τελευταία είχε άρχισε να διατηρεί επαφή με τον Joe Jonas από τον Ιούλιο του 2008, πριν δώσει τέλος στη σχέση τους με ένα (περίφημο) μήνυμα τρεις μήνες αργότερα.

«Ήταν καταπληκτικό, γιατί ήταν το κορίτσι με τα μεγάλα σγουρά μαλλιά και όλα τα βραχιόλια και τις καουμπόικες μπότες. Και ήμουν σίγουρα ανερχόμενη και απλά ταιριάξαμε», θυμήθηκε η Gomez. «Ήταν το καλύτερο που τελειώσαμε από αυτές τις σχέσεις», πρόσθεσε.

Η Taylor Swift, φυσικά, έγραψε επίσης μερικά τραγούδια για τη σύντομη σχέση της με τον Joe Jonas, συμπεριλαμβανομένου του «Forever & Always» από το άλμπουμ «Fearless» (2008).

Αλλά τώρα, η Selena Gomez πιστεύει ότι δε θα μπορούσαν οι σχέσεις τους να έχουν διαφορετικούς όρους: «Είναι αξιαγάπητοι, παρεμπιπτόντως», είπε για τον Nick και τον Joe. «Είμαστε όλοι φίλοι τώρα, ήμασταν νέοι, ξέρεις, είναι διαφορετική εποχή.»

Διαβάστε ακόμα:
Η Selena Gomez ξεσπά σε δάκρυα
στη βράβευση για τη «Γυναίκα της Χρονιάς»

Selena Gomez - Billboard - Women in Music 2017 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας