Η άθραυστη και μακροχρόνια φιλία που διατηρούν η Selena Gomez και η Taylor Swift είναι γνωστή σε όλους.

Η Selena Gomez και η Taylor Swift έχουν τόσο στενή σχέση που αγγίζει το αδελφικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια μίας ζωντανής μετάδοσης που πραγματοποίησε στο Instagram, η 26χρονη τραγουδίστρια μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την 28χρονη φίλη και συνάδελφό της.

«Πώς είναι η Taylor; Η Taylor είναι φοβερή. Την αγαπώ. Είναι καταπληκτική», ανέφερε η pop star καθώς απαντούσε σε διάφορες ερωτήσεις που της έστελναν οι θαυμαστές της.

«Της μίλησα σήμερα. Είναι κυριολεκτικά σαν τη μεγάλη αδελφή μου, της λέω τα πάντα», συμπλήρωσε. «Είναι τόσο έξυπνη που με τρομάζει.»

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Selena Gomez είχε κοινοποιήσει μία δημοσίευση που ανάρτησε η Taylor Swift, στην οποία παρότρυνε τον κόσμο να παρακολουθήσει τη νέα κινηματογραφική ταινία «A Simple Favor», με πρωταγωνίστριες την Anna Kendrick και την Blake Lively.

Παρεμπιπτόντως, η Blake Lively, σύζυγος του -επίσης ηθοποιού- Ryan Reynolds, είναι άλλο ένα άτομο που ανήκει στο φιλικό κύκλο της Taylor Swift.

Η τελευταία επαίνεσε το «A Simple Favor», λέγοντας ότι είναι «η καλύτερη ταινία, τόσο απίστευτη… πρέπει να πάτε να τη δείτε, πραγματικά κάντε το» και η Selena Gomez συμφώνησε, γράφοντας «Το ίδιο!» όταν κοινοποίησε την ανάρτηση της Taylor Swift.

Τον Μάιο, η Taylor Swift είχε υποδεχθεί επί σκηνής την Gomez, στο πλαίσιο της συναυλίας που έδωσε στο Λος Άντζελες, κατά μήκος της επιτυχημένης περιοδείας της «Reputation Stadium Tour».

Τότε, η Selena Gomez εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία προκειμένου να μιλήσει για την καλύτερη φίλη της:

«Αυτό το άτομο δεν έχει κρίνει ποτέ καμία απόφαση που έχω πάρει. Με συναντούσε πάντα όπου ήμουν. Με ενθάρρυνε όταν δεν είχα τίποτα να με ενθαρρύνει και δεν ξέρω εάν θα ήμουν τόσο δυνατή όσο είμαι, αν δεν είχα εσένα και την οικογένειά σου, επειδή άλλαξε τη ζωή μου», είχε πει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας