Μία εκρηκτική συνεργασία βρίσκεται καθ’ οδόν.

Η Selena Gomez συμπράττει με τον J Balvin, τον Benny Blanco και τον Tainy σε ένα τραγούδι που φιλοδοξεί να κατακτήσει τον πλανήτη.

Ο Λατίνος αστέρας J Balvin μίλησε για τη συνεργασία του με την Αμερικανίδα pοp star μιλώντας στο «Billboard» κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών του για τα βραβεία Premio Lo Nuestro 2019, που διεξάγονται στις 21 Φεβρουαρίου στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του μουσικού περιοδικού, η Selena Gomez ήταν εκείνη που προσκάλεσε τον Κολομβιανό καλλιτέχνη να συμμετάσχει στο τραγούδι.

Η συνεργασία θα έχει τον τίτλο «I Can’t Get Enough». «Αυτό το τραγούδι θα είναι παγκόσμια επιτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο J Balvin.

O reggaeton καλλιτέχνης αποκάλυψε επιπλέον σε δηλώσεις του στο «ET» ότι το τραγούδι θα είναι δίγλωσσο, με αγγλικούς και ισπανικούς στίχους, και σχολίασε για τη Selena Gomez: «Είναι καταπληκτική! Τόσο ταπεινό κορίτσι. Υπέροχο άτομα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είναι αυτή που είναι.»

Την παραγωγή του «I Can’t Get Enough» έχουν επιμεληθεί ο βραβευμένος Benny Blanco, που έχει υπογράψει τις επιτυχίες «Kill Em with «Kindness» και «Same Old Love», και ο Πορτορικανός Tainy.

Τα ονόματα των δύο παραγωγών θα αναφέρονται μάλιστα και στον τίτλο του τραγουδιού.

Η Selena Gomez είχε προμηνύσει τη συνεργασία με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στην ενότητα των ιστοριών του λογαριασμού της στο Instagram, στην οποία απεικονίζονται τέσσερις άσπρες ρόμπες που είχαν κεντημένα με κόκκινα γράμματα τα μικρά ονόματα των τεσσάρων συντελεστών.

Την ίδια φωτογραφία ανάρτησε στη συνέχεια ο Benny Blanco στο Twitter.

Επί του παρόντος δεν έχει διευκρινιστεί εάν το τραγούδι θα είναι προσωπική κυκλοφορία της Selena Gomez ή του Benny Blanco, το οποίο είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο.

Το «I Can’t Get Enough» θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου από την Interscope Records / Universal Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας