Όλο και πιο έντονα δραστηριοποιείται στο πεδίο του κινηματογράφου η Selena Gomez, διευρύνοντας τις ασχολίες της πέρα από τη μουσική.

Η Selena Gomez ετοιμάζει ένα ακόμη κινηματογραφικό εγχείρημα.

Η νέα συμφωνία που έκλεισε τη φέρνει δίπλα σε ένα επικό καστ ηθοποιών όπως ο Antonio Banderas και ο Robert Downey στην ταινία «The Voyage of Doctor Dolittle», σύμφωνα με το «Hollywood Reporter».

Η αστέρας της pop θα δανείσει τη φωνή της σε ένα από τα ζώα του Δρ. Dolittle. Παρόλο που το έργο δεν αποτελεί σίκουελ του «Doctor Dolittle» (Ο Γιατρός Τρελάθηκε) με τον Eddie Muprhy από το 1998, βασίζεται παρομοίως στη σειρά βιβλίων του Βρετανού συγγραφέα Hugh Lifting (1886 – 1947).

Στην ταινία θα συμμετέχουν επίσης με τις φωνές τους ο Tom Holland (Spider-Man) και ο Ralph Fiennes (γνωστός από το ρόλο του Voldemort στο «Harry Potter»). Το «The Voyage of Doctor Dolittle» δεν πρόκειται να προβληθεί πριν το 2019.

Για το 2018, υπάρχουν άλλες δύο κινηματογραφικές απόπειρες της Selena Gomez που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα.

Η 25χρονη Αμερικανίδα θα δώσει πάλι ζωή στη «Mavis» στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Hotel Transylvania 3: Summer Vacation» (Ξενοδοχείο για τέρατα 3), ενώ θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Timothée Chalamet και την Elle Fanning στο νέο έργο του Woody Allen με τίτλο «A Rainy Day in New York».

Ύστερα από τους ισχυρισμούς σεξουαλικής παρενόχλησης που έγιναν ξανά για τον 82χρονο σκηνοθέτη, οι ηθοποιοί πήραν την απόφαση να δωρίσουν τις αμοιβές τους σε φιλανθρωπικές δράσεις, όπως φέρεται να έκανε ανώνυμα και η Selena Gomez.

Η Selena Gomez δώρισε
την αμοιβή της από την ταινία του Woody Allen

Selena Gomez - Woody Allen - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας