Ένα αστρονομικό ποσό θα αποφέρει στη Selena Gomez η συνεργασία με την «Puma».

Η Selena Gomez, μία διεθνώς επιτυχημένη τραγουδίστρια, ηθοποιός και παραγωγός, συμπράττει με την «Puma» για ενισχύσει τις δραστηριότητες της μάρκας στο γυναικείο τομέα, σε μία συμφωνία αξίας τριάντα εκατομμυρίων δολαρίων (25 εκ. ευρώ).

Η εταιρεία αθλητικών ειδών ανακοίνωσε μία πολυετή συνεργασία με την 25χρονη pop star, η οποία θα περιλαμβάνει το σχεδιασμό προϊόντων και τη δημιουργία εκστρατειών μάρκετινγκ. Η Selena θα αρχίσει να δουλεύει άμεσα με την «Puma» και θα εμφανιστεί αρχικά στην καινούρια καμπάνια της μάρκας για τη «Phenom», την επερχόμενη σειρά γυναικείων υποδημάτων.

«Είναι πολύ συναρπαστικό για εμένα να είμαι μέλος της οικογένειας της “Puma”. Η “Puma” έχει αλλάξει το παιχνίδι στο συνδυασμό των αθλητικών ενδυμάτων και της μόδας. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις αυτή την επιρροή στο στιλ και την κουλτούρα και είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέρος της. Ελπίζω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό. Έχουμε ήδη μερικά πραγματικά cool πρότζεκτ σε εξέλιξη», δήλωσε η Selena Gomez.

Selena Gomez - Puma - Hit Channel

Όπως υποστηρίζει το δελτίο τύπου της εταιρείας, η Selena Gomez και η «Puma» ταιριάζουν, όχι μόνο στις αξίες της μάρκας, αλλά και χάρη στην ισχυρή επιρροή της τραγουδίστριας στις νέες γυναίκες, στην ακεραιότητα, στο εξαιρετικό έργο και στο κίνητρο επιτυχία.

Η συνεργασία της με τη γνωστή εμπορική επωνυμία θα είναι κάτι περισσότερο από μία απλή εμφάνιση σε μία εκστρατεία. Θα είναι μια ενεργή φωνή για τους καταναλωτές της μάρκας.

Επιπλέον, θα υποστηριχθούν φιλανθρωπικοί σκοποί που είναι σημαντικοί για τη Selena Gomez.

Selena Gomez - Puma - Hit Channel

«Η Selena είναι αυθεντική, δημιουργική, ταλαντούχα και ατρόμητα πραγματική. Είναι ό,τι αναζητά η σημερινή γυναίκας καταναλωτής σε ένα παράδειγμα προς μίμηση», τόνισε ο Adam Petrick, παγκόσμιος διευθυντής μάρκας και μάρκετινγκ της «Puma».

Επιπλέον, στάθηκε στη χρόνια μάχη της Selena Gomez με τον Λύκο και τη μεταμόσχευση στην οποία υπεβλήθη:

«Τις τελευταίες ημέρες, επέδειξε πόσο αληθινά δυνατή είναι. Με την ειλικρίνεια και το άνοιγμα για τη ζωή με τον Λύκο, παρείχε ένα απίστευτο παράδειγμα αυτοπεποίθησης, αξιοπρέπειας και αποφασιστικότητας για όλους μας, ανέφερε.

Selena Gomez - Puma - Hit Channel

Η συμφωνία της Selena Gomez με τη γερμανική πολυεθνική εταιρεία, έρχεται ένα μήνα μετά από εκείνη του συντρόφου της, του The Weeknd, ο οποίος σχεδίασε μία σειρά υποδημάτων για τη μάρκα.

Σε παρόμοιο μοτίβο, η «Puma» συνεργάστηκε πρόσφατα και με τη Rihanna.

Δείτε επίσης:
H Selena Gomez είναι μία γυναίκα που αλλάζει τον κόσμο
και δηλώνει ότι «δύναμη είναι να είσαι ευάλωτος»

Selena Gomez - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας