Για το επόμενο νέο τραγούδι της που θα κυκλοφορήσει, προετοιμάζει το έδαφος η Selena Gomez.

Η Selena Gomez αφήνει τη μουσική να μιλήσει αυτή τη φορά.

Η νεαρή pop star δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, πιθανώς από το επερχόμενο μουσικό βίντεο για το επόμενο single της, «Fetish», και αφιέρωσε τη λεζάντα αποκλειστικά στον τίτλο του τραγουδιού.

Η δημοσίευση τράβηξε ακόμη την προσοχή του συντρόφου της, του The Weeknd, ο οποίος σχολίασε κατάλληλα τη λέξη «Fetish» στο Instagram.

Εάν η εμφάνιση της Selena Gomez, ντυμένη με ένα κίτρινο φόρεμα, σας μοιάζει γνωστή, είναι επειδή έχει προμηνύσει τη σκηνή στο τέλος του video clip για το «Bad Liar», αναφέροντας τη λέξη «σύντομα».

Μέρη από το single που έχουν αναλάβει ως παραγωγή ο Jonas Jeberg και οι The Futuristics και το οποίο συνυπογράφουν οι Chloe Angelides, Leland και Gino Barletta, έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο πριν την κυκλοφορία του.

Τα συγκεκριμένα αποσπάσματα δείχνουν ότι το «Fetish» είναι ένα pop τραγούδι στο οποίο η Selena Gomez τραγουδά για την «kinky» εμμονή ενός άντρα για την αγάπη της.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ημέρα επίσημης κυκλοφορίας, αλλά οι «Selenators» πιστεύουν ακράδαντα ότι το «Fetish» θα κυκλοφορήσει την επόμενη Παρασκευή, 14 Ιουλίου (δείτε παρακάτω).

UPDATE

Στο τραγούδι θα συμμετέχει ο Αμερικανός ράπερ Gucci Mane και θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 13 Ιουλίου.

View this post on Instagram

JULY 13

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Δείτε επίσης:
Η Selena Gomez ταξιδεύει στα 70’s
αλλάζοντας πρόσωπα στο video του «Bad Liar»

Selena Gomez - Bad Liar (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας