Το περιοδικό «TIME» κατατάσσει τη Selena Gomez ανάμεσα στις 45 γυναίκες του πλανήτη με τη μεγαλύτερη καινοτόμο δράση.

Η Selena Gomez είναι μία από τις πιο πρωτοποριακές γυναίκες στον κόσμο, σύμφωνα με το αμερικανικό «TIME».

Η νεαρή αστέρας της μουσικής συγκαταλέγεται σε ένα μελλοντικό αφιέρωμα του περιοδικού για τις 45 γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, επιλέγοντας να είναι καινοτόμες σε ό,τι κάνουν.

Εκτός από την 25χρονη τραγουδίστρια, στη λίστα εμφανίζονται επίσης ονόματα όπως εκείνα της Oprah Winfrey, της Ellen DeGeneres και της Aretha Franklin.

Το «TIME» αξιολογεί τη μετάβαση της Selena Gomez από την παιδική αγορά, καθώς ξεκίνησε την καριέρα της από μικρή ηλικία συμμετέχοντας σε παιδικές σειρές, σε μία περισσότερο αυθεντική και καινοτόμο μουσική. Το περιοδικό την κατονομάζει ως «tastemaker», μία έκφραση που μπορεί να μεταφραστεί ελεύθερα ως «δημιουργός προτιμήσεων».

Το αφιέρωμα φέρει τον τίτλο «Firsts» και θα περιέχει συνεντεύξεις με τις 45 ρηξικέλευθες γυναίκες από πεδία όπως ο αθλητισμός, η επιστήμη, η νομική, η ψυχαγωγία και το επιχειρείν.

«Οι άνθρωποι που θα συσχέτιζαν τι σήμαινε η σκληρή δουλειά μου, θα τη μείωναν», σχολιάζει μπροστά στο φακό η Selena Gomez, σε ένα μικρό απόσπασμα από όσα δήλωσε.

Το αφιέρωμα θα παρουσιαστεί από το «TIME» στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ τον Οκτώβριο θα ακολουθήσει η έκδοση ενός βιβλίου με τα πορτρέτα και τις συνεντεύξεις των 45 πρωτοπόρων γυναικών.

Δείτε επίσης:
Η Selena Gomez θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Woody Allen

Selena Gomez - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας