Η αλλόκοτη συμπεριφορά της Selena Gomez στο video clip του «Fetish» θεωρήθηκε ότι δεν έχει εξήγηση, όμως υπάρχει νόημα.

Η Selena Gomez κυκλοφόρησε το video clip «Fetish» τις προηγούμενες ημέρες και κέντρισε την προσοχή επειδή ήταν κάπως… περίεργο έως αλλόκοτο.

Οι ασυνήθιστες σκηνές με την τραγουδίστρια να τρώει από ένα σαπούνι μέχρι και σπασμένα κομμάτια από γυαλιά, προκάλεσαν θόρυβο στα κοινωνικά δίκτυα. Ωστόσο, υπάρχει μία ιδέα στο φόντο και η σκηνοθέτρια, η 24χρονη Petra Collins, την εξήγησε σε συνέντευξη που έδωσε στο «Dazed».

«Κυριολεκτικά καθίσαμε σε ένα λούτρινο αρκουδάκι βλέποντας την ταινία «Chucky» και εκείνη την στιγμή είχαμε την ίδια ιδέα. Είναι τρελό για εμένα να πιστεύω ότι την πρώτη φορά που άκουσα το τραγούδι, σύντομα σκέφτηκα μια ταινία τρόμου για το βίντεο. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου είδη για μία γυναίκα να φανεί ισχυρή», σχολίασε.

Δείτε επίσης:
Ποιοι και γιατί κάνουν μαζικό σαμποτάζ στο «Fetish»;

Για την Petra Collins, η σκηνή της κουζίνας είναι ένα τέλειο παράδειγμα:

«Είναι τόσο σπάνιο να βλέπεις μία γυναίκα να χάνει τον έλεγχο και να τον κερδίζει πίσω. Οι γυναίκες, λέγεται πάντοτε ότι, ελέγχουν τα συναισθήματά τους, δεν τους επιτρέπεται ποτέ να εκφράσουν το θυμό τους χωρίς να δαιμονοποιηθούν ως τρελές. Μου αρέσει να βλέπω μία γυναίκα ή ένα κορίτσι να είναι τόσο φυσική, αφήνοντας όλο τον έλεγχο του σώματός της. Δεν τρελαίνεται, απλά το αφήνει να συμβεί.»

Η Selena Gomez συμφώνησε με τη σκηνοθέτριά της:

«Η σκηνή της κουζίνας είναι τόσο απελευθερωτική, το να χάνω τον έλεγχο του σώματός μου. Ένιωσα υπέροχα και ένιωσα ότι οι ντομάτες, τα αυγά και τη βρωμιά ήταν καταπληκτικά, αλλά σοβαρά; Το αγάπησα. Φαινόταν τόσο καλό. Θυμάμαι να είμαι λίγο νευρική, αλλά όταν το είδα να συμβαίνει, άφησα τον εαυτό σε εκείνη τη σκηνή. Ήταν τόσο cool. Ήσουν πίσω από την κάμερα να, φωνάζοντας.»

Δείτε επίσης:
Η Selena Gomez στο πιο αλλόκοτο
video clip που έχει γυρίσει με το «Fetish»

Selena Gomez ft Gucci Mane - Fetish (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας