Τη ιστορία της θα διηγηθεί η Selena Gomez. Η πρόσφατη μεταμόσχευση νεφρού και τα χρόνια προβλήματα υγείας θα αποτυπωθούν στην οθόνη.

Η Selena Gomez αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ που καταγράφει την εξέλιξη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων με την υγεία της, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Άλλο ένα ντοκιμαντέρ καθ’ οδόν μετά τη Lady Gaga, την Demi Lovato, την Katy Perry και τις φήμες για τη Rihanna. Η Selena Gomez ετοιμάζει ένα φιλμ προκειμένου να δείξει στο κοινό τα θέματα της υγείας της. Η Αμερικανίδα έχει διαγνωστεί με Λύκο και εξαιτίας του έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού, επέμβαση που δημοσιοποίησε πρόσφατα.

Όπως υποστηρίζει το περιοδικό «In Touch Weekly», η 25χρονη τραγουδίστρια «είναι έτοιμη να διηγηθεί την ιστορία της» στην οθόνη.

Μία πηγή λέει ότι τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. «Η Selena είναι μία άλλη γυναίκα και απολαμβάνει την τύχη της. Η όλη εμπειρία άλλαξε τη ζωή της. Όταν έφυγε από την αποτοξίνωση, διαμαρτυρόταν πολύ ότι ήταν άρρωστη όλη την ώρα, αισθανόταν υποτονική και αυξανόταν το βάρος της. Όταν ανακάλυψε ότι χρειαζόταν τη μεταμόσχευση, πανικοβλήθηκε. Χρησιμοποίησε όλη τη δύναμή της για να το ξεπεράσει», ισχυρίζεται ο ανώνυμος πληροφοριοδότης.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η Selena Gomez διετέλεσε φέτος παραγωγός στη σειρά «13 Reasons Why», η οποία έγινε επιτυχία στην πλατφόρμα του Netflix. Ενώ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διαρκέσει μόνο μία σεζόν, τελικά το σίριαλ ανανέωσε για δεύτερο κύκλο, χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού.

Τοιουτοτρόπως, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για την υλοποίηση του ντοκιμαντέρ.

«Είσαι έμπνευση»: Η Lady Gaga συμπαραστέκεται
στη Selena Gomez μετά τη μεταμόσχευση

Lady Gaga - Selena Gomez - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας