Τον εαυτό της βάζει σε προτεραιότητα η Selena Gomez και αυτή η απόφαση θα έχει επιπτώσεις στην καριέρα της.

Η Selena Gomez φιλοξενείται στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού «Harper’s Bazar» και στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση, περιγράφει πώς νιώθει να είναι μία υπέρ-διάσημη pop star το 2018.

Όσα σχολιάζει καλύπτουν τα συνηθισμένα θέματα. Το Instagram, τη μόδα, τη διαχείριση της δημοτικότητας και το διάδοχο του τελευταίου άλμπουμ της, του «Revival».

Πέρυσι, η 25χρονη τραγουδίστρια έδειχνε ότι ανέβαζε στροφές για την κυκλοφορία του νέου δίσκου της, καθότι είχε μοιραστεί τρία προσωπικά singles: Το «Bad Liar», το «Fetish» με τη συμμετοχή του Gucci Mane και τη συνεργασία με τον Marshmello στο «Wolves». Παρ’ όλα αυτά, η τύχη του άλμπουμ… αγνοείται.

Το περιοδικό ρώτησε τη Selena Gomez εάν νομίζει ότι το 2018 θα είναι ένα καλύτερο έτος για εκείνη.

«Θα πω ναι επειδή το πιστεύω για τον εαυτό μου», λέει. «Και όποιος με ξέρει, ξέρει ότι πάντα θα ξεκινώ με την υγεία και την ευημερία μου. Είχα πολλά προβλήματα με την κατάθλιψη και το άγχος, και μιλάω πολύ γι’ αυτό, αλλά δεν είναι κάτι που νιώθω ότι θα ξεπεράσω», σχολιάζει.

«Δε θα υπάρξει μία ημέρα που θα πω, “εδώ είμαι σε ένα όμορφο φόρεμα – κέρδισα!” Νομίζω ότι είναι μία μάχη που θα πρέπει να αντιμετωπίζω για το υπόλοιπο της ζωής μου και είμαι εντάξει με αυτό, επειδή ξέρω ότι επιλέγω τον εαυτό μου πάνω σε οτιδήποτε άλλο. Ξεκινώ τη χρονιά μου με αυτή τη σκέψη, θέλω να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής. Αν αυτό είναι καλά, όλα τα άλλα θα μπουν στη θέση τους», εξηγεί.

Η Selena Gomez προσθέτει ότι δε θέτει στόχους, επειδή δε θέλει να απογοητευθεί όταν δεν τους επιτύχει.

«Αλλά θέλω να δουλέψω επίσης επάνω στη μουσική μου. Το επόμενο άλμπουμ μου είναι πολύ καιρό σε διαδικασία δημιουργίας. Όταν ο κόσμος με ρωτά γιατί, είμαι ειλικρινής γι’ αυτό», συνεχίζει.

Γιατί, λοιπόν, καθυστερεί η νέα δισκογραφική δουλειά της;

«Επειδή δεν είμαι έτοιμη. Εννοώ, χωρίς εξήγηση, δεν αισθάνομαι αρκετά σίγουρη για το πού είναι ακόμα η μουσική μου. Εάν αυτό θα διαρκέσει δέκα χρόνια, τότε θα χρειαστούν δέκα χρόνια. Δε με νοιάζει. Αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να είμαι σούπερ συνειδητοποιημένη με όλα τα πράγματα που κάνω», πληροφορεί η Selena Gomez.

Το νέο άλμπουμ της Selena Gomez
θα είναι «μπροστά από την εποχή του»

Selena Gomez - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας