Το νέο άλμπουμ της Selena Gomez είναι επιτέλους έτοιμο.

Η Selena Gomez στρέφει ξανά το ενδιαφέρον της στη μουσική, έπειτα από μία μεγάλη περίοδο αποχής για να δώσει βάση στην υγεία της.

Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στο Instagram, η 26χρονη τραγουδίστρια πληροφόρησε τους ακολούθους της ότι η νέα δισκογραφική δουλειά της «έρχεται αργότερα».

«Το έχω ολοκληρώσει», ανέφερε η αστέρας της pop για το επόμενο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ της.

Αυτή είναι μία σημαντική είδηση, διότι στις αρχές του έτους, η Selena Gomez είχε εκμυστηρευτεί στο «Harper’s Bazaar» ότι δεν ένιωθε αρκετά σίγουρη για το μουσικό προσανατολισμό του υλικού που ετοίμαζε.

Selena Gomez x Coach - fw18 - Hit Channel

Την άνοιξη, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί ότι διακατεχόταν από τρόμο να ηχογραφήσει έναν άλλο δίσκο μετά το «Revival», το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2015.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά, ο διάδοχος του πλατινένιου «Revival» είναι επιτέλους έτοιμος, όμως δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη πληροφορία για την ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο μάνατζερ της Selena Gomez επιβεβαίωσε κατά κάποιον τρόπο ότι ο καινούργιος δίσκος της pop star θα γίνει πραγματικότητα το τελευταίο τρίμηνο του 2018, κάνοντας like σε ένα αντίστοιχο tweet.

Επί του παρόντος, δεν είναι επίσης γνωστό εάν θα συμπεριληφθούν ή όχι στο νέο άλμπουμ τα τρία singles που μοιράστηκε η Selena Gοmez κατά μήκος του 2017, δηλαδή το «Bad Liar», το «Fetish» και η συνεργασία με τον Marshmello στο «Wolves».

 

Αφήστε το σχόλιό σας