Η Selena Gomez πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της «Coach» (pics-vid)

-

Η «Coach» δείχνει ξανά εμπιστοσύνη στη Selena Gomez.

Η Selena Gomez είναι το πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρείας μόδας «Coach» για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2018, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Η πολυτάλαντη τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός και φιλάνθρωπος εκφράζει την αισιοδοξία του αυθεντικού «οίκου του δέρματος» σε μια σειρά φωτογραφήσεων στη Νέα Υόρκη, που φέρνουν στο επίκεντρο τις νέες τσάντες.

Η καμπάνια απεικονίζει τη Selena Gomez να κάθεται στο περβάζι ενός παραθύρου σε ένα loft με ένα τυπικό παράδειγμα προπολεμικής εξόδου διαφυγής. Στο φόντο βρίσκεται το εμβληματικό Empire State Building. Είναι μία μαγική ώρα και οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την ατελείωτη πιθανότητα της νύχτας μπροστά στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

«Ο Διευθυντής Δημιουργικού Stuart Vevers κάνει τη Νέα Υόρκη να αισθάνεται σαν μία πόλη, μία αληθινή κοινότητα», λέει η 25χρονη τραγουδίστρια. «Μοιάζει ότι εδώ είναι όπου η μάρκα ζει πραγματικά.»

«Το κορίτσι της “Coach” είναι αληθινό – αυτή παίρνει το μετρό ή, αυτή τη σεζόν, συχνάζει στο cool νεοϋρκέζικο διαμέρισμα», δήλωσε ο Vevers. «Η φωτογραφία του Steven Meisel φέρνει ένα στρώμα μαγείας σε αυτές τις φαινομενικά καθημερινές καταστάσεις. Ενώ η Selena έχει μια ζεστασιά που είναι ξεχωριστή – υπάρχει επίσης μια αυθεντικότητα και πραγματικότητα σε αυτήν που φέρνει την καμπάνια στη ζωή.»

Για να επιτύχει το όραμα της εκστρατείας, η «Coach» συγκέντρωσε τη μακροχρόνια ομάδα συνεργατών της: Τον φωτογράφο Steven Meisel, τον στυλίστα Karl Templer, το διευθυντή δημιουργικού Fabien Baron, τον μακιγιέρ Pat McGrath και τον κομμωτή Guido Palau.

Η καμπάνια αποτελείται από πέντε αφίσες, με την πρώτη να φτάνει στα καταστήματα τον Ιανουάριο.

Μία ταινία μικρού μήκους με πλάνα από τη φωτογράφηση και με βάση την τελευταία επιτυχία της Selena Gomez, το «Wolves», θα προωθεί στα ψηφιακά κανάλια τις βασικές τσάντες της σεζόν, μαζί με πέντε βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων το καθένα.

Η Selena Gomez σε ένα ατμοσφαιρικό video clip για το «Wolves»

Selena Gomez - Marshmello - Wolves (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας