Για τη μεταμόσχευση που χρειάστηκε να κάνει η Selena Gomez μιλά για πρώτη φορά η μητέρα της, Mandy Teefey.

Η Selena Gomez αιφνιδίασε τους πάντες πριν λίγες ημέρες, όταν πήρε τη θαρραλέα απόφαση να γνωστοποιήσει ότι υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού.

Έκτοτε, η 25χρονη τραγουδίστρια έχει δεχθεί την αμέριστη υποστήριξη του κοινού, ακόμα και τη συμπαράσταση από τρίτους καλλιτέχνες και διασημότητες.

Αυτή τη φορά, είναι η σειρά της μητέρας της Selena Gomez, της Mandy Teefey, να μιλήσει για τη χειρουργική επέμβαση της κόρης της.

Η 41χρονη παραγωγός και πρώην ηθοποιός ανάρτησε τη φωτογραφία της Selena Gomez μαζί με τη δότρια του μοσχεύματος, τη Francia Raisa, στο κρεβάτι του νοσοκομείου, γράφοντας:

«Αυτή η φωτογραφία είναι μια από τις εικόνες που μου έχουν κόψει περισσότερο την ανάσα και θα ζήσει μαζί μου για πάντα. Για όλες αυτές τις στιγμές που δεν ήξερα αν πηγαίναμε προς το καλύτερο ή το χειρότερο, μπορώ πάντα να επιστρέφω σε αυτήν την εικόνα και να ξέρω ότι μπορούμε πάντα να το επαναλάβουμε», τονίζει.

Επικαλούμενη τη μητρότητα, η Mandy Teefey συμπληρώνει: «Ως μητέρα ήμουν αβοήθητη, τρομαγμένη και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να προσεύχομαι και για τις δύο, για την όμορφη οικογένεια της Francia. Είμαι αρκετά σίγουρη ότι μου απαγορεύτηκε η είσοδος στο νοσοκομείο. Η μαμά ήταν σε εγρήγορση».

«Η Selena κέρδισε ένα νεφρό, ήμουν ικανή να κρατήσω το κοριτσάκι μου, αλλά κέρδισα και μία άλλη κόρη… Ευχαριστώ όλους όσους ήταν εκεί για τη Sel, τη Francia και τις οικογένειές μας. Επιζήσαμε από όλη την αγάπη, τις προσευχές και το Θεό», καταλήγει η μητέρα της Selena Gomez.

Η μεταμόσχευση έγινε καθώς η νεαρή pop star πάσχει από Λύκο, ένα αυτοάνοσο νόσημα για το οποίο δεν υπάρχει ακόμη ανεπτυγμένη θεραπεία, παρά μόνο επιδέχεται βελτιωτικών επεμβάσεων.

Δείτε επίσης: Ποια είναι η ηθοποιός που έσωσε
τη ζωή της Selena Gomez δωρίζοντας το νεφρό της;

Selena Gomez - Francia Raisa - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας