Είδες το video της Selena Gomez έκλαψες μαζί της, ήρθε η ώρα να μάθεις τη γνώμη του Justin για το video.

Το νέο video της Selena Gomez «The Heart Wants What It Wants«,έκανε χτες πρεμιέρα και κάθε φορά που το βλέπουμε το μυαλό μας πάει στον Justin Bieber. Το τραγούδι μιλάει για έναν έρωτα με άσχημο τέλος και οι αναφορές στον Justin μόνο τυχαίες δεν φαίνονται.

Σε μια συνέντευξή της στον Ryan Seacrest, η Selena μίλησε για το νέο της single και έκανε και κάποιες δηλώσεις για τον Justin! Όπα Spoiler: στο τέλος της συνέντευξης δεν καταλαβαίνουμε αν είναι και πάλι μαζί η όχι.

Ξεκινώντας από το video και τι πιστεύει ο Justin, όχι μόνο δεν θύμωσε, αλλά εκτίμησε πολύ τη νέα της δουλειά:

Στον Justin το video άρεσε και είπε πως ήταν πολύ κακό. Σίγουρα γι’ αυτόν δεν ήταν εύκολο. Νομίζω πως στην αρχή ίσως να ήταν λίγο ζηλιάρης με το αγόρι που εμφανίζεται στο βίντεο.

Μιλώντας για την σχέση τους, η Slena παραδέχτηκε πως και οι δύο έκαναν πολλά λάθη. Επιπλέον η τραγουδίστρια είπε πως μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της φέτος ήταν να βρει την «πραγματική της ταυτότητα».

"…But I can't imagine, a life without, breathless moments, breaking me down." … #November

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Στο συνέχεια έγινε και η επίμαχη ερώτηση. Justin και Selena είναι μαζί η όχι; Η τραγουδίστρια δεν έδωσε μια σαφή απάντηση.

Είμαι στο πλευρό σας και θα είναι πάντα. Είμαι λυπημένη όταν είναι λυπημένος, είμαι ευτυχής αν αυτός είναι χαρούμενος. Δεν θέλω να του συμβεί ποτέ τίποτα άσχημο. Θα με πλήγωνε. Και αυτό είναι όλο.

Αφήστε το σχόλιό σας