Με θάρρος και ειλικρίνεια μιλά κάθε φορά η Selena Gomez για την περιπέτεια της υγείας της.

Η Selena Gomez δε θα αφήσει τον αγώνα με τον Λύκο να την επηρεάσει. Είναι αποφασισμένη να βρει τη θεραπεία.

Μία ημέρα μετά την εμφάνισή της στη σκηνή των American Music Awards 2017, η τραγουδίστρια έκανε μία ειλικρινή εξομολόγηση στην ομιλία της στο γκαλά της Συμμαχίας Έρευνας για τον Λύκο στη Νέα Υόρκη, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.

Η αστέρας της pop ανέβηκε στο βήμα φορώντας ένα φωτεινό κίτρινο φόρεμα και μίλησε για την προσπάθεια να ξεπεράσει το αυτοάνοσο νόσημα και για τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι η περίπτωσή της ήταν ζήτημα «ζωής και θανάτου».

«Είναι πραγματικά τιμή μου να είμαι εδώ μαζί με όλους εσάς απόψε, την κοινότητα για τον Λύκο. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε ή ίσως δε γνωρίζετε, μου διαγνώσθηκε Λύκος περίπου πριν από πέντε ή έξι χρόνια», είπε.

Η Selena Gomez δήλωσε ότι έφερε στο «φως» τον ιδιωτικό αγώνα της προκειμένου να ενθαρρύνει τους άλλους να αναζητήσουν θεραπεία και να ευαισθητοποιήσουν για το τι σημαίνει να ζεις με τον Λύκο. «Θέλω επίσης να γνωρίζει ο κόσμος γιατί η έρευνα είναι τόσο σημαντική και γιατί πρέπει να στηρίξουμε τους επιστήμονες που φέρνουν όλη την υπόσχεση για νέες ανακαλύψεις», συνέχισε.

Εκτός από τη διάγνωση με ερυθηματώδη λύκο και νεφρίτιδα, οι ιατροί είχαν προειδοποιήσει τη Selena Gomez ότι μπορεί να χρειαζόταν μεταμόσχευση νεφρού μία ημέρα. «Ίσως δεν ήμουν απαραίτητα πολύ καλή να γνωρίζω τι σήμαινε αυτό, έτσι έφτασε σε ένα σημείο όπου ήταν ζωή ή θάνατος», αποκάλυψε.

«Ευτυχώς, μία από τις καλύτερες φίλες μου, μου έδωσε το νεφρό της και ήταν το απόλυτο δώρο ζωής. Και τα πηγαίνω καλά τώρα», σχολίασε.

Διαβάστε ακόμα:
Η Selena Gomez σε ένα ατμοσφαιρικό video clip για το «Wolves»

Selena Gomez - Marshmello - Wolves (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας