Μαύρα σύννεφα έχουν απλωθεί επάνω από την οικογένεια της Selena Gomez, μετά από μία έντονη αντιπαράθεση για τον Justin Bieber.

Σοβαρή κρίση περνάει η σχέση της Selena Gomez με τη μητέρα της, Mandy Teefey, εξαιτίας του Justin Bieber.

Δεν είχε υπερβάλλει καθόλου ο συγγενής της 25χρονης τραγουδίστριας που είχε δηλώσει δημόσια πριν λίγο καιρό ότι η οικογένεια διαφωνούσε στην επανασύνδεση με τον 23χρονο Καναδό.

Την Τρίτη (19/12), η μητέρα της Selena Gomez νοσηλεύθηκε έπειτα από μία έντονη αντιπαράθεση με την κόρη της, με αντικείμενο τον Justin Bieber. Η Mandy Teefey φέρεται να είναι αρκετά νευριασμένη, συνειδητοποιώντας πόσο σοβαρή γίνεται ξανά η σχέση των δύο pop stars.

Σύμφωνα με τo «ΤΜΖ», πηγή κοντά στην οικογένεια υποστηρίζει ότι η Selena Gomez αποκάλυψε στη μητέρα της πως επισκέφθηκε σύμβουλο σχέσεων μαζί με τον Bieber. Προφανώς, η είδηση δεν ήχησε καθόλου καλά στη Mandy Teefey.

Η οικογένεια της Αμερικανίδας δε συμπαθεί τον Justin Bieber. Ένας άλλος συγγενής, που δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του, δήλωσε ότι ο τραγουδιστής ποτέ δε συγχωρεθεί και δε θα γίνει δεκτός. Κατηγορούν τον Justin για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Selena Gomez με την κατάθλιψη και τις διαδοχικές νοσηλείες σε κλινική αποκατάστασης, έχοντας αναγκαστεί να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της.

Selena Gomez - Justin Bieber - Hit Channel

Μερικές ώρες αργότερα, η νεαρή αστέρας της pop και η μητέρα της σταμάτησαν να ακολουθούν η μία την άλλη στο Instagram.

Στην τελευταία δημοσίευση της στο λογαριασμό της, το προηγούμενο βράδυ, η Mandy Teefey έκανε ιδιαίτερη μνεία στο παιδί που απέβαλε πριν λίγα χρονιά, τη Scarlett. «Η 17η Δεκεμβρίου δε θα είναι ποτέ η ίδια», έγραψε. «Η οικογένεια είναι αυτή που μετράει, εξ αίματος ή όχι», πρόσθεσε στο κείμενό της.

Τις τελευταίες ημέρες, η Selena Gomez και ο Justin Bieber ταξίδεψαν μαζί στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρακολούθησαν αγώνες χόκεϊ. Παράλληλα, η Mandy Teefey, ο σύζυγός της και η μικρότερη κόρη της τίμησαν τη μνήμη της αγέννητης Scarlett, απελευθερώνοντας στον ουρανό κόκκινα μπαλόνια με τα γράμματα του ονόματός της.

Η απουσία της Selena ίσως ήταν εκείνη που πυροδότησε την ένταση.

«Η Selena Gomez ενδιαφέρεται βαθιά για τον Justin Bieber»

Justin Bieber - Selena Gomez - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας