Για πρώτη φορά έρχεται στη δημοσιότητα η πληροφορία ότι η ζωή της Selena Gomez κινδύνευσε μετά τη μεταμόσχευση νεφρού.

Μία απρόσμενη επιπλοκή που παρουσιάστηκε μετά την επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού στην οποία υπεβλήθη η Selena Gomez το προηγούμενο καλοκαίρι, παραλίγο να αποβεί μοιραία για τη ζωή της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Η 25χρονη pop star δέχθηκε μόσχευμα από τη στενή φίλη της, Francia Raisa, που θυσιάστηκε χωρίς δεύτερη σκέψη για να βοηθήσει τη Selena Gomez στην πολύχρονη μάχη με το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «W magazine», η 29χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι η ανάρρωσή τους μετά το κρίσιμο χειρουργείο μόνο ομαλή δεν ήταν.

«Δεν ήθελα να φάω, δεν ήθελα να πιω τίποτα. Η Selena είχε επίσης μία επιπλοκή», εκμυστηρεύθηκε η Francia Raisa. «Μερικές ώρες μετά το χειρουργείο μας, ξύπνησα και πήρα ένα μήνυμα από εκείνη που έλεγε: “Είμαι πολύ τρομαγμένη.” Το νεφρό μου ήταν πολύ ενεργό και όταν γύρισε πλευρό (η Selena), έσπασε μία αρτηρία.»

«Έπρεπε να την πάνε σε επείγον χειρουργείο και να πάρουν μία φλέβα από το πόδι και να χτίσουν μία νέα αρτηρία για να κρατήσουν στη θέση του το νεφρό μου», περιέγραψε η 29χρονη ηθοποιός με λεπτομέρειες που σοκάρουν. «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει», λέει για τη Selena Gomez.

Οι δύο φίλες κράτησαν μυστική για λίγες εβδομάδες την επέμβαση στην οποία υπεβλήθησαν, επειδή «πέρασαν κατάθλιψη». «Κατά κάποιον τρόπο θέλαμε μόνο να είμαστε φυσιολογικές και να μην έχουμε την προσοχή επάνω μας», εξήγησε η Rasia, αφήνοντας το ζήτημα στη διακριτική ευχέρεια της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Τελικά, η Selena Gomez πήρε τη θαρραλέα απόφαση να μοιραστεί την περιπέτεια της υγείας της στις 14 Σεπτεμβρίου 2017. Η ιστορία της προκάλεσε συγκίνηση σε όλον τον κόσμο και έφερε ένα τεράστιο κύμα αγάπης από το κοινό και τους συναδέλφους της.

«Τα νεφρά μου είχαν τελειώσει»:
Η εξομολόγηση της Selena Gomez για τη μεταμόσχευση

Selena Gomez - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας