Μία συγκινητική ιστορία και έναν ισχυρό δεσμό φιλίας μοιράζεται η Selena Gomez με τη Francia Raisa, τον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή.

Την Πέμπτη (14/09), η Selena Gomez σόκαρε το κοινό αποκαλύπτοντας ότι υπεβλήθη σε επιτυχημένη μεταμόσχευση νεφρού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εξαιτίας του αυτοάνοσου νοσήματος του Λύκου από το οποίο πάσχει.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας είχαν παρατηρήσει ότι περνούσε τον τελευταίο καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα, παρότι είχε κυκλοφορήσει δύο νέα τραγούδια. Τελικά, η Selena Gomez διευκρίνισε ότι ανάρρωνε από τη χειρουργική επέμβαση που κρατήθηκε μυστική για όσο χρόνο χρειαζόταν.

Το άτομο που της δώρισε το ένα νεφρό της και της έσωσε τη ζωή είναι η 29χρονη ηθοποιός Francia Raisa, στενή φίλη της pop star. «Μου έδωσε το απόλυτο δώρο και θυσιάστηκε δωρίζοντας το νεφρό της σε εμένα. Είμαι απίστευτα ευλογημένη, σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε η Selena Gomez για τη Raisa όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά τη μεταμόσχευση.

Με τη σειρά της, η Αμερικανίδα ηθοποιός (με καταγωγή από την Ονδούρα και το Μεξικό) εξήγησε ότι είναι «ευγνώμων» που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή της Selena Gomez με αυτό τον τρόπο.

«Είμαι παραπάνω από ευγνώμων που ο Θεός θα με εμπιστευόταν με κάτι που όχι μόνο έσωσε μία ζωή, αλλά άλλαξε και τη δική μου κατά τη διαδικασία. Αυτό ήταν μέρος της ιστορίας μας και θα το μοιραστούμε σύντομα, αλλά το σημαντικό τώρα είναι ότι δεν είναι η μόνη ιστορία», σχολίασε η Francia Raisa.

Οι δύο κοπέλες συναναστρέφονται τα τελευταία δέκα χρόνια. Συναντήθηκαν γύρω στο 2007, ως έφηβες ηθοποιοί, όταν οι πρωταγωνιστές των σειρών της «Disney» και της «Freeform» επισκέφθηκαν μαζί ένα παιδικό νοσοκομείο. «Η Selena και εγώ ήμασταν στην ίδια ομάδα και απλά ταιριάξαμε», έχει ανακαλέσει η 29χρονη.

Από τότε, η Selena Gomez και η Francia Raisa ανέπτυξαν έναν άθραυστο δεσμό. «Σε συνάντησα όταν ήσουν 15 ετών και έγινες οικογένεια για εμένα όταν ήσουν 16 και από τότε άλλαξες της ζωή μου και έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος. Σε αγαπώ και είμαι ευγνώμων που είμαι μέρος της ζωής σου», είχε γράψει η ηθοποιός για τα γενέθλια της τραγουδίστριας το 2013.

Τρία χρόνια αργότερα, οι νεαρές γυναίκες προχωρούσαν μαζί και προσέφεραν η μία στην άλλη έναν ώμο για να ακουμπήσουν όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα.

«Πέρασα μία ερωτική απογοήτευση φέτος και άφησες το στούντιο και ήρθες να με δεις και να με παρηγορήσεις. Πήρα καλά νέα τον περασμένο μήνα και με κάλεσες μέσω “Facetime” λίγο πριν ανέβεις στη σκηνή για να με συγχαρείς», τονίζει η Francia Rasia για την αδελφική σχέση που διατηρεί με τη Selena Gomez.

Δείτε επίσης:
Η Selena Gomez υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού

Selena Gomez - transplant - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας