Η Selena Gomez παρατείνει την αγωνία.

Παρότι από το καλοκαίρι του 2017 και έπειτα μας χάρισε τρία καινούρια τραγούδια, η Selena Gomez αποσύρθηκε ξανά από τη δράση, αφήνοντας διψασμένο το κοινό της για νέο υλικό και φυσικά, για το επόμενο άλμπουμ της.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η αστέρας της pop δήλωσε στο «Harper’s Bazaar» ότι παίρνει το χρόνο που της αναλογεί για να ηχογραφήσει το νέο δίσκο της και πως θα είναι έτοιμος όταν πρέπει, ακόμα και αν χρειαστεί να περάσει… μία δεκαετία!

Μία εβδομάδα αργότερα, η Selena Gomez επέστρεψε στο Instagram και μέσα από την ενότητα των «stories» ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι υπάρχουν ορισμένα «πραγματικά συναρπαστικά πράγματα» που βρίσκονται καθ’ οδόν.

«Να ξέρετε ότι η έλλειψη δράσης στα κοινωνικά δίκτυα, δεν είναι έλλειψη της αγάπης μου», είπε. «Δουλεύω επάνω σε πολλά πράγματα και θα σας αγαπήσω παιδιά τόσο σύντομα, το υπόσχομαι. Επίσης, τελευταίο πράγμα, ίσως μπλέξω που θα το πω, αλλά κάνω μερικά πραγματικά, πραγματικά cool πράγματα με την “Coach”. Έρχεται! Βλέπετε, γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι στα social media», συνέχισε.

Οπότε η μεγάλη ανακοίνωση αφορά τη συνεργασία της με την «Coach»; Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα!

Μετέπειτα, η Selena Gomez δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο Instragram, όπου ανέφερε επιπλέον ότι «έρχονται ορισμένα πραγματικά – πραγματικά – πραγματικά συναρπαστικά πράγματα».

Κανείς δε γνωρίζει τι έχει σχεδιάσει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, όμως το ενδιαφέρον είναι σε μεγάλο βαθμό στη μουσική της.

Ο νέος δίσκος της Selena Gomez ίσως καθυστερήσει… 10 χρόνια

Selena Gomez - Harper's Bazaar 2018 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας