Ο λογαριασμός της Selena Gomez στο Instagram δέχθηκε επίθεση από άγνωστους χάκερ.

Χάκερ εισέβαλε στο λογαριασμό της Selena Gomez στο Instagram, προκαλώντας πανικό στην ίδια, στους συνεργάτες και στο κοινό της.

Ο άγνωστος που απέκτησε παράνομη πρόσβαση στο προφίλ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, άλλαξε το όνομά της στην εφαρμογή σε «Islah Gomez» και το χειρότερο από όλα είναι ότι δημοσίευσε μία άσεμνη φωτογραφία του Justin Bieber, πρώην συντρόφου της 25χρονης.

Η Selena Gomez μετρά πάνω από 125 εκατομμύρια ακολούθων στο Instagram και είναι το δημοφιλέστερο άτομο της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα σε δέκα μόνο λεπτά, η φωτογραφία ξεπέρασε τα 42.000 likes. Οι επιτήδειοι χάκερ φρόντισαν επιπλέον να δώσουν στους εαυτούς τους τα… εύσημα της παραβίασης, αποκαλύπτοντας στη λεζάντα τους δικούς τους προσωπικούς λογαριασμούς.

Άμεσα, ήχησε συναγερμός στο επιτελείο της Selena Gomez, το οποίο απενεργοποίησε προσωρινά το προφίλ, έως ότου να διασφαλισθεί ότι έχει ληφθεί ξανά ο πλήρης έλεγχος, έχοντας αφαιρέσει σαφώς το επίμαχο περιεχόμενο.

Η pop star δε διαχειρίζεται αυτοπροσώπως το λογαριασμό της στην πλατφόρμα του Instagram. Όπως έχει δηλώσει, σπάνια χρησιμοποιεί ακόμη και το κινητό τηλέφωνο από τότε που αποχώρησε από την κλινική, την περασμένη χρονιά.

Για την ακρίβεια, η Selena Gοmez έχει παραδώσει τους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιεί και διαθέτει την αντίστοιχη ομάδα που έχει αναλάβει τη διαχείριση των λογαριασμών της στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε επίσης: Ο Zedd αποκαλύπτει την κακή πλευρά
του να έχεις σχέση με τη Selena Gomez

Zedd - Selena Gomez - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας