Βαρύς προβλέπεται να πέσει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στη «χάκερ» που παραβίασε το e-mail της Selena Gomez.

Μία θαυμάστρια της Selena Gomez με κακόβουλες προθέσεις, η οποία απέκτησε πρόσβαση στους προσωπικούς λογαριασμούς e-mail της τραγουδίστριας, αντιμετωπίζει κίνδυνο φυλάκισης.

Η 21χρονη Susan Atrach, μία φοιτήτρια κολεγίου από το Νιου Τζέρσεϊ, κατηγορείται ότι παραβίασε τους προσωπικούς λογαριασμούς e-mail της 25χρονης Αμερικανίδας σε πολλές περιπτώσεις, αποκτώντας υλικό που δημοσίευσε σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, οι λογαριασμοί που παραβιάστηκαν ήταν στο Yahoo και στο iCloud, τους οποίους η Selena Gomez διαχειριζόταν μαζί με το βοηθό της.

Οι πηγές που συνδέονται με την έρευνα της υπόθεσης επιβεβαιώνουν ότι η Susan Atrach δε χρησιμοποίησε τις προσωπικές πληροφορίες που έκλεψε από τη Selena Gomez για να αποκομίσει χρηματικά οφέλη.

Ωστόσο, η χάκερ έπεσε στην παγίδα όταν άλλαξε τους κωδικούς στους εν λόγω λογαριασμούς, με αποτέλεσμα οι αρμόδιες αρχές να εντοπίσουν τα ψηφιακά ίχνη που άφησε από τις συσκευές της.

H Susan Atrach αναμένεται να παραδοθεί μόνη της στην αστυνομία.

Οι «The Los Angeles Times» αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας έχει προτείνει εγγύηση ύψους 250.000 δολαρίων, αλλά η τελική απόφαση έγκειται αποκλειστικά στην κρίση του δικαστηρίου.

Η δίκη θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου και σε περίπτωση που η Atrach καταδικαστεί και για τις έντεκα κακουργηματικές κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί, τότε θα κληθεί να εκτίσει ποινή φυλάκισης εννέα ετών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας